Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Halifax krænker deres kunder

Jeg er lige blevet smidt ud af Halifax, da jeg ikke ville tillade dem at overtræde loven ved at kræve mine private helbredsoplysninger som betingelse for at spise en burger. Jeg sidder nu hos en af deres konkurrenter, der indtil videre ikke har udvist sundhedsfascistisk adfærd overfor mig. Jeg trækker alt positivt, som jeg tidligere […]

Jeg er lige blevet smidt ud af Halifax, da jeg ikke ville tillade dem at overtræde loven ved at kræve mine private helbredsoplysninger som betingelse for at spise en burger. Jeg sidder nu hos en af deres konkurrenter, der indtil videre ikke har udvist sundhedsfascistisk adfærd overfor mig. Jeg trækker alt positivt, som jeg tidligere […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x