Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Fjendens (strategiske) tilbagetrækning fortsætter: Hvad er det næste, vi kan forvente?

Der er tegn i både dansk og international presse på, at fjendens strategiske tilbagetrækning fortsætter med indrømmelser, der går i retning af det, som vi i frihedsbevægelsen og den alternative presse har sagt i meget lang tid. Der er sådan set også tegn på, at korthuset er ved at falde. Men, men, men. Fjenden giver […]

Der er tegn i både dansk og international presse på, at fjendens strategiske tilbagetrækning fortsætter med indrømmelser, der går i retning af det, som vi i frihedsbevægelsen og den alternative presse har sagt i meget lang tid. Der er sådan set også tegn på, at korthuset er ved at falde. Men, men, men. Fjenden giver […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x