Fjendens (strategiske) tilbagetrækning fortsætter: Hvad er det næste, vi kan forvente?

Der er tegn i både dansk og international presse på, at fjendens strategiske tilbagetrækning fortsætter med indrømmelser, der går i retning af det, som vi i frihedsbevægelsen og den alternative presse har sagt i meget lang tid. Der er sådan set også tegn på, at korthuset er ved at falde. Men, men, men. Fjenden giver … Læs videre Fjendens (strategiske) tilbagetrækning fortsætter: Hvad er det næste, vi kan forvente?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.