Medvirker danske efterretningstjenester også i sexhandel med børn og unge?

Fængslingen af spionchef Lars Findsen og truslerne fra efterretningstjenesterne mod danske mediechefer tyder på, at de danske efterretningstjenester og regeringen er desperate for at holde visse oplysninger om efterretningstjenesternes arbejde hemmelige for befolkningen.

Flere undersøgende journalister har fremført den mulighed, at covid-19 bl.a. har tjent det propagandamæssige formål at fjerne fokus fra Jeffrey Epstein-afsløringerne. Fakta bliver ganske godt fremstillet i denne video. Hvad videoen ikke fortæller, hvilket nok også er årsagen til, at den ikke er helt censureret på YouTube, er, at alle de centrale aktører er jøder/zionister, flere med direkte tilknytning til den israelske efterretningstjeneste Mossad inkl. Epsteins partner, Ghislaine Maxwell, der for nylig fik en dom for sexhandel. Sagen er nu også ved at fælde det britiske kongehus, da Prins Andrew i dette interview på BBC har vist sig at være en særdeles dårlig løgner.

Det danske kongehus har formentlig også den israelske efterretningstjeneste tæt på i form af kabinetssekretær Henning Fode. Det var ham, der gav agenter fra Mossad fast kontorplads i PET’s hovedkontor, da han var chef for PET. Fode burde således også sagsøges for landsforræderi og deling af hemmelige oplysninger. Israel er IKKE Danmarks ven! Det er en kriminel stat, som ethvert land, der prioriterer menneskerettigheder højt, bør tage kraftigt afstand fra.

Når man løber til højre, så kan man ikke samtidig løbe til venstre. Når man løber efter covid-19, så kan man ikke samtidig løbe efter den israelske/zionistiske efterretningstjenestes aktive involvering i sexhandel med mindreårige piger i Epstein/Maxwell-sagen. Det gælder også os, der ikke har købt den herskende fortælling om corona; når vi har brugt tiden og energien på at afsløre coronabedraget, så har vi ikke brugt tiden og energien på at grave til bunds i Jeffrey Epstein-sagen.

Beviserne tyder på, at Jeffrey Epstein ikke begik selvmord i sin fængselscelle. Han blev derimod dræbt – formentlig af den israelske efterretningstjeneste, som han arbejdede for, eller på bestilling af en eller flere af de magtfulde mænd, som han havde afpresningsmateriale på. Materialet bestod i CD’er med digitale optagelser – optaget med skjulte kameraer – af klamme magtmænd, der har sex med mindreårige piger – enten mindreårige i forhold til den generelle seksuelle lavalder eller mindreårige i forhold til lavalderen for prostitution. Der kan være optagelser af bl.a. både Donald Trump og Bill Clinton.

Beviserne tyder på, at Jeffrey Epstein har været finansieret og kontrolleret af den zionistiske efterretningstjeneste/mafia. Det er svært at se forskel på efterretningstjenester og mafiaer drevet af den psykopatiske, zionistiske ideologi.

Alt dette er slemt nok i sig selv. Spørgsmålet er også: Hvor meget har andre landes efterretningstjenester, herunder den danske, vidst om de zionistiske operationer, der har omfattet sexhandel med mindreårige piger? Hvorvidt har danske efterretningstjenester selv været aktivt involveret i sexhandel med mindreårige, og har operationerne også været målrettet danske politikere m.v. med henblik på at kontrollere dem til at føre zionist-venlig politik eller til at kontrollere dem på anden vis? Er det en generel fremgangsmåde, som alle efterretningstjenester bruger, da det er den mest effektive til formålet?

Det er på tide, at vi begynder at grave dybt også i dette emne.

PS: Hvis den zionistiske mafia eller tilknyttet organisation ønsker at slå mig ihjel via falsk selvmord, som de formentlig har gjort med både Chris Cornell, Chester Bennington, Anthony Bourdain m.fl., så kan jeg anbefale, at man skubber mig ud fra min altan fra fjerde sals højde. Jeg er ikke bange for at dø. Fjenden burde til gengæld være bange for, hvordan jeg kan bekæmpe dem først fra døden som rent åndelig kriger og siden fra min næste inkarnation. Ligesom det ikke er rart for dem at skabe en martyr, der kan motivere 10 nye levende mennesker til at gå i mine fodspor. Dødsfald har det med at give meget presseomtale, selv for en censureret person som mig. Jeg har desuden hemmeligheder gemt, som først bliver offentliggjort i tilfælde af min død.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments