Otte gode grunde til ikke at blive testet for corona

Der er efter min sundhedsfaglige vurdering flere gode grunde til ikke at lade sig teste for corona på trods af myndighedernes anbefaling. Her er nogle af dem.

  1. De anvendte testmetoder giver alt for usikre testsvar. Det skyldes, at testene ikke er testet for, om de rent faktisk kan teste for det, som de påstås at teste for. Coronatesten er derfor meningsløs og ubrugelig rent sundhedsmæssigt. Det gælder både PCR-testen og kviktesten.
  2. Hvis du lader dig teste for at få et gyldigt coronapas, så du kan få adgang til samfundet, så bør du i stedet arbejde politisk for, at adgang til samfundet ikke længere skal være baseret på en sundhedsfagligt udokumenteret og komplet ubrugelig test.
  3. Hvis du rent faktisk er syg, så er det skadeligt for din helbredelse at tvinge dig hen til et testcenter. Bliv hellere hjemme i din seng, indtil sygdomen har passeret.
  4. Hvis du rent faktisk er syg med noget, der kan smitte andre, så er det decideret idiotisk og skadeligt for epidemien at tage ud for at blive testet, da du jo i køen kan smitte mange andre. Lad være med at tro, at mundmind giver hverken dig eller de andre i smittekøen nogen som helst form for beskyttelse.
  5. Hvis du ikke er syg og heller ikke ønsker at blive smittet med noget, der kan gøre dig syg, så er det også tåbeligt at stille dig i en kø med andre, der muligvis fejler noget alvorligt, som du kan blive smittet af.
  6. Testpindene er konserveret med et kræftfremkaldende stof. Det er uklart, om det er har nogen betydning. Det kan derimod helt sikkert ikke være sundt – hverken fysisk eller psykisk – at vænne sig til at det er helt normalt at lade sig penetrere af de ubehagelige vatpinde.
  7. Der findes én pålidelig coronatest, men den kræver en blodprøve via egen læge, og den viser kun, om du engang har været smittet med corona. Det gør den ved at måle antistoffer i dit blod. Paradoksalt nok så giver denne valide test ikke grønt coronapas i modsætning til de ikke-valide test. Det udstiller absurditeten i dette coronacirkus.
  8. Hvis du på trods af dette alligevel bliver coronatestet regelmæssigt, så medvirker du i et sundhedsfagligt bedrag og tyranni, og det vil skade din mentale og sociale sundhed, ligesom du vil være et frygteligt dårligt eksempel for dine børn og børnebørn.
Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lisbeth Hagen
mandag, 24 januar 2022, 12:15 12:15

Tak for endnu en god skrivelse.
Har du nogen begrundet mistanke om at det er vatpinde, der bliver brugt ? Såvidt jeg har kunnet opdrive er det mikrofiberpinde, som afsætter mikrofiber i slimhinderne. Modsat vatpinde som opsuger slim.