Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Jeg har politianmeldt Sundhedsstyrelsen for ulovlig propaganda

Jeg modtog sent i går aftes en e-mail fra Sundhedsstyrelsen pressechef, Tina Gustavsen. Den var sendt som svar til alle i en mailkorrespondance med en borger. Både politiet og flere politiske partier var på cc. Her til morgen har jeg så svaret e-mailen, som jeg altså ikke ved, hvorfor jeg har modtaget, med følgende: Det […]

Jeg modtog sent i går aftes en e-mail fra Sundhedsstyrelsen pressechef, Tina Gustavsen. Den var sendt som svar til alle i en mailkorrespondance med en borger. Både politiet og flere politiske partier var på cc. Her til morgen har jeg så svaret e-mailen, som jeg altså ikke ved, hvorfor jeg har modtaget, med følgende: Det […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x