Jeg har politianmeldt Sundhedsstyrelsen for ulovlig propaganda

Jeg modtog sent i går aftes en e-mail fra Sundhedsstyrelsen pressechef, Tina Gustavsen. Den var sendt som svar til alle i en mailkorrespondance med en borger. Både politiet og flere politiske partier var på cc.

Her til morgen har jeg så svaret e-mailen, som jeg altså ikke ved, hvorfor jeg har modtaget, med følgende:

Det er Sundhedsstyrelsens opgave og ansvar at sikre, at der er tiltrækkelig videnskabelig dokumentation for, at de såkaldte vacciner mod covid-19 er både effektive og sikre, inden massevaccination påbegyndes. Jeg har flere gange kontaktet Sundhedsstyrelsen for at få fremsendt denne dokumentation. Da jeg endnu ikke har modtaget den, så antager jeg, at den videnskabelig dokumentation for, at de såkaldte covid-19-vacciner er effektive og sikre simpelthen ikke findes. Det betyder, at Sundhedsstyrelsen har udført og fortsat udfører et sundhedsfagligt bedrag overfor den danske befolkning, idet der ikke er nogen sammenhæng mellem den videnskabelige dokumentation og Sundhedsstyrelsens kommunikation. De ansvarlige i Sundhedsstyrelsen bør efter min mening efterforskes, retsforfølges og straffes. Det er kriminelt, simpelthen.

Politiet var cc i korrespondancen mellem borgeren og Sundhedsstyrelsen. Jeg betragter derfor mit svar som en politianmeldelse af Sundhedsstyrelsen for ulovlig propaganda. For at være sikker på, at politiet også forstår det som en anmeldelse, så har jeg efterfølgende videresendt mailen til Københavns Politi’s hovedmail.

Jeg forventer egentlig ikke, at der kommer noget ud af den politianmeldelse, da politiets øverste chef, Thorkild Fogde, selv er mistænkt for coronarelateret krimalitet i forbindelse med udstedelse af ulovlige action cards i forbindelse med massemordet på mink i Jylland. Ledelsen af politiet har derfor absolut ingen interesse i, at de mistænkelige forhold bliver undersøgt af kompetente og erfarne kriminalefterforskere.

På den anden side: Nu da chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste er blevet anholdt, så er det teoretisk set også muligt, at Rigspolitiets chef kan blive anholdt. Man er åbenbart ikke fredet, selvom man sidder på toppen.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments