Jeg har politianmeldt Sundhedsstyrelsen for ulovlig propaganda

Jeg modtog sent i går aftes en e-mail fra Sundhedsstyrelsen pressechef, Tina Gustavsen. Den var sendt som svar til alle i en mailkorrespondance med en borger. Både politiet og flere politiske partier var på cc. Her til morgen har jeg så svaret e-mailen, som jeg altså ikke ved, hvorfor jeg har modtaget, med følgende: Det … Læs videre Jeg har politianmeldt Sundhedsstyrelsen for ulovlig propaganda
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.