Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Coronapropaganda virker som slankekure: Frygten for angsten ved frihed holder folk i eksistentielt fængsel

Mange, der har opdaget coronabedraget, og som nu ønsker at oplyse andre om det, erfarer, at de fleste lukker af og slet ikke ønsker at høre den velbegrundede kritik af den herskende coronafortælling. De vælger således aktivt at fortsætte deres eksistens i en tilstand af ignorance. Det kan være svært at forstå, hvorfor så mange […]

Mange, der har opdaget coronabedraget, og som nu ønsker at oplyse andre om det, erfarer, at de fleste lukker af og slet ikke ønsker at høre den velbegrundede kritik af den herskende coronafortælling. De vælger således aktivt at fortsætte deres eksistens i en tilstand af ignorance. Det kan være svært at forstå, hvorfor så mange […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x