Coronapropaganda virker som slankekure: Frygten for angsten ved frihed holder folk i eksistentielt fængsel

Mange, der har opdaget coronabedraget, og som nu ønsker at oplyse andre om det, erfarer, at de fleste lukker af og slet ikke ønsker at høre den velbegrundede kritik af den herskende coronafortælling. De vælger således aktivt at fortsætte deres eksistens i en tilstand af ignorance. Det kan være svært at forstå, hvorfor så mange … Læs videre Coronapropaganda virker som slankekure: Frygten for angsten ved frihed holder folk i eksistentielt fængsel
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Henni Amtrup S. Olesen
mandag, 17 januar 2022, 23:54 23:54

Danskerne er ikke vant til at tænke selv, – det gør den store klamme Stat for dem.

Møder de en sjælden gang en person der tør at gå imod strømmen, bliver de Utrygge og angste, og dette udmøntes ofte i vrede….

Tak for din store indsats!