Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Healing af covid-19-vaccinerede bliver den primære opgave i sundhedssektoren de næste mange år

Jeg vurderer, at healing af covid-19-vaccinerede bliver den primære opgave i sundhedssektoren i de næste mange år, selvom det desværre nok primært vil være den alternative sundhedssektor, der vil påtage sig dette vigtige arbejde for folkesundheden. Der bør igangsættes ordentlig forskning i virkningen af forskellige behandlingsmetoder, men vi kan ikke vente på resultaterne. Vi bliver […]

Jeg vurderer, at healing af covid-19-vaccinerede bliver den primære opgave i sundhedssektoren i de næste mange år, selvom det desværre nok primært vil være den alternative sundhedssektor, der vil påtage sig dette vigtige arbejde for folkesundheden. Der bør igangsættes ordentlig forskning i virkningen af forskellige behandlingsmetoder, men vi kan ikke vente på resultaterne. Vi bliver […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x