Healing af covid-19-vaccinerede bliver den primære opgave i sundhedssektoren de næste mange år

Jeg vurderer, at healing af covid-19-vaccinerede bliver den primære opgave i sundhedssektoren i de næste mange år, selvom det desværre nok primært vil være den alternative sundhedssektor, der vil påtage sig dette vigtige arbejde for folkesundheden. Der bør igangsættes ordentlig forskning i virkningen af forskellige behandlingsmetoder, men vi kan ikke vente på resultaterne. Vi bliver … Læs videre Healing af covid-19-vaccinerede bliver den primære opgave i sundhedssektoren de næste mange år
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
tirsdag, 18 januar 2022, 11:59 11:59

👍👌
Jeg har selv tænkt lidt af det samme.
Jeg har for år tilbage arbejdet i en del år med mennesker med diverse behandlingsformer.
Jeg er bl.a. uddannet som zoneterapeut (Skolen for zoneterapi v/Hansi Schiansky og Nini Torpsdal), som psykoterapeut (life-coach fra Alfa-omega Instituttet v/Anne-Grete Hav-Hermansen), som afspændingspædagagog (fra Skolen for Kropsdynamik)
Og tænker nu på mine muligheder og kræfter til at byde ind med noget igen, såfremt der er behov for det jeg kan, i netop dette arbejde omkring vaccineskader 🤔
Tak for dig Per og det du gør 🙏
Knus og kram 😘 💖🤗
Hanne