Jeg har udfordret Henrik Qvortrup og Ekstra Bladet om coronakritik

Den 17. januar kl. 08:46 sendte jeg en e-mail til Henrik Qvortrup, der som bekendt er ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet. Her er, hvad jeg skrev til ham:


Kære Henrik Qvortrup

Det glæder mig at læse, at Ekstra Bladet nu ønsker at være mere kritiske i forhold til regeringens coronahåndteringen samt det sundhedsfaglige fundament for Sundhedsstyrelsens anbefalinger og udmeldinger.

Jeg vil derfor godt tilbyde mig klummeskribent – igen – for Ekstra Bladet. Sig til, hvis vi skal finde ud af noget.

Som du måske ved, så har jeg fulgt coronasagen meget tæt siden starten ud fra både en sundhedsfaglig, sundhedspolitisk og propagandafaglig vinkel. Jeg har primært blogget om det på PerBraendgaard.dk, idet det er mit indtryk, at jeg er censureret som ekspert i hele mainstream-pressen. Mine pressemeddelelser om bl.a. ernæring mod covid-19 og andre henvendelser til pressen bliver ignoreret.

Jeg kan f.eks. foreslå Den Kritiske Coronaklumme, hvor jeg skriver kritiske indlæg, evt. på skift med andre af de kritikere, som pressen hidtil ikke har givet den berettigede taletid.

Det kræver selvfølgelig, at Ekstra Bladet tør levere den FUNDAMENTALE kritik, som også I hidtil er sprunget let og elegant hen over.

Jeg kan også spørge på en anden måde: Mener Ekstra Bladet det alvorligt, at I vil begynde at bringe coronakritik, eller spiller I blot en ændret rolle i den statsstøttede propagandapresse? Tør I bringe kritik af jeres og de andre mediers coronajournalistik?

I har en unik mulighed nu for at sætte jer som den hastigt voksende frihedsbevægelses foretrukne mainstream-medie. Det vil sige, at der også er penge i det for jer.

Her er links til nogle eksempler på indlæg, jeg har skrevet for nylig:

 • https://perbraendgaard.dk/2022/01/15/otte-gode-grunde-til-ikke-at-blive-testet-for-corona/
 • https://perbraendgaard.dk/2021/12/13/mediesystemet-i-danmark-er-korrupt-saadan-arbejder-ritzau/
 • https://perbraendgaard.dk/2021/12/09/totalitaert-eller-frit-samfund-valget-er-dit/
 • https://perbraendgaard.dk/2021/12/08/ny-forskning-kosttilskud-med-d-vitamin-forbundet-med-halveret-risiko-for-at-blive-indlagt-med-covid-19/
 • https://perbraendgaard.dk/2021/12/07/vaccinepligt-er-voldtaegt/
 • https://perbraendgaard.dk/2021/12/05/psykologien-bag-corona-masseformation-og-guide-til-at-kaempe-imod/
 • https://perbraendgaard.dk/2021/12/04/corona-er-som-en-retssag-hvor-kun-den-ene-part-faar-taletid/
 • https://perbraendgaard.dk/2021/12/27/forslag-til-ny-coronastrategi-den-gyldne-middelvej/
 • https://perbraendgaard.dk/2021/11/08/her-er-de-katastrofale-mangler-i-vaccineforskningen/
 • https://perbraendgaard.dk/2021/06/23/medierne-undertrykker-ernaering-mod-corona/
 • https://perbraendgaard.dk/2021/06/01/hvad-brokker-corona-demonstranterne-sig-nu-over/
 • https://perbraendgaard.dk/2021/05/28/covid-19-vaccine-eller-optimal-ernaering-hvad-er-sundest/

Hvis vi laver et samarbejde, så vil jeg naturligvis være loyal overfor Ekstra Bladet og ikke hænge jer mere ud end højst nødvendigt. 😉

Mange hilsner
Per Brændgaard
Cand. scient. i human ernæring


På min vej hjem fra at spise frokost i det totalitære coronasamfund i dag lavede jeg denne lille video, hvor jeg reflekterer videre over mit forslag til Ekstra Bladet:

Videoen var en opfølger til disse to tidligere videoer, hvor jeg fortæller om mine oplevelser af at blive afvist som kunder på to spisesteder på Østerbro i dag:


Og her er video med optakten og mit nye FRITAGET-papir:


Tilbage til Ekstra Bladet. Det er muligt, at Ekstra Bladet ønsker at bringe reel coronakritik i deres avis. Det har de så muligheden for nu. Det er også muligt, at deres nye signaler blot er en drejning i den samlede propaganda, hvor Ekstra Bladet så har fået en ny rolle at spille – som magnet og ventil i hovedstrømmen for dem, der begynder at længes efter noget coronakritik, som samtidig sikrer, at de ikke bliver præsenteret for den information, der for alvor er farlig for narrativet.

Lad mig til sidst gennemgå de historier på forsiden af EkstraBladet.dk i skrivende stund, som efter min mening er klokkeklar propaganda for den herskende fortælling om corona, som Ekstra Bladet på ingen som helst måde i deres udlægning af “nyhederne” forholder sig kritisk til:

 • Dyster melding: Ikke i nærheden af at være slut. Ekstra Bladet bringer her en skræmmende nyhed fra WHO. Det gør de uden at nævne et ord om, at netop WHO er mistænkt af mange uafhængige analytikere for at være den helt store skurk i det globale coronabedrag. WHO er således på ingen måde en troværdig kilde. Man skal bare følge pengene, så ved man, hvilke interesserer der bliver arbejdet for. Det er hverken raketvidenskab eller konspirationsteori. Det er gammeldags journalistik.
 • Rekord: 38.759 smittetilfælde det seneste døgn. Mine bemærkninger: En kritisk journalist, der vidste noget om emnet, ville også have spurgt: Hvor mange af de smittede er syge? Hvad er deres symptomer? Hvor syge er de? Hvorvidt kan symptomerne også skydes andet end coronasmitte? Osv. osv. Eller bare et enkelt af de kritiske spørgsmål. Ikke et eneste stiller Ekstra Bladet!
 • Ekspert om kortere isolation: En rigtig god idé. Mine bemærkninger: Hvorfor skal folk overhovedet i isolation, når de er testet positive i en test, der ikke er testet for, om den kan teste troværdigt for tilstedeværelse af det virus, som den påstås at kunne teste for? Selvom den kunne teste rigtigt, hvilket den ikke kan, hvorfor så overhovedet rende rundt og blive testet for noget, som alle før eller siden bliver ramt af, og som er harmløst for stort set alle? Dette set i lyset af alt det andet, der påvirker vores samlede risiko for sygdom. Hvor er de fundamentale spørgsmål?
 • Vi venter, Mette. Ekstra Bladet synes selv, at de har givet statsminister Mette Frederiksen en lys idé om at nulstille dagpengesystemet. Det tyder på, at Ekstra Bladet enten er uvidende om agendaen med Univerval Basal Indkomst fra World Economic Forum, som dette er det perfekte oplæg til indførelsen af i Danmark, eller også ved de det udmærket, og de spiller med i en propaganda, som de formentlig bliver godt betalt for. Ekstra Bladet er åbenbart så begejstrede for deres eksklusive interview med statsministeren, at de også har en anden historie om det, der i mine øjne ligner starten på politisk propaganda for UBI med Danmark som frontlinjeland.
 • Nye foruroligende detaljer: Havde over 50 bamser på sengen. Jeg er sådan set ligeglad med, hvor mange bamser prins Andrew havde på sin seng hos Jeffrey Epstein. Dybdeborende, kritisk journalistik ville i stedet have gravet i dette spørgsmål: Hvem arbejdede Jeffrey Epstein & Ghislaine Maxwell for? Hvilken efterretningstjeneste eller lignende samlede de afpresningsmaterialer på magtfulde mænd for? Hvilken politisk dagsorden blev de magtfulde mænd presset til at følge? Det er ikke så svært at finde ud af, når man følger pengene og Ghislaine Maxwells fars historie. Dette undlader Ekstra Bladet behændigt. Epstein-skandalen er så stor, at mange mener, at coronaen er blevet lanceret bl.a. for at dække over den politiske dybde i Epstein-sagen.

Jeg har lige tjekket min mail. Der er stadigvæk ikke kommet noget svar fra Henrik Q…

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
onsdag, 19 januar 2022, 17:28 17:28

Tak Per. Jeg har også udfordret Quortrup. Uden videre held. Han prøver at ride på vores bølge. Han/jeg er med det er interessant men han/jeg er kun med hvor han stadig kan sælge. Der prøver han at tage æren som ham og BT er kritiske.
Måske han kan bruges ellers kast ham over i småt brændbart
Kh.
Eva