Jeg har udfordret Henrik Qvortrup og Ekstra Bladet om coronakritik

Den 17. januar kl. 08:46 sendte jeg en e-mail til Henrik Qvortrup, der som bekendt er ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet. Her er, hvad jeg skrev til ham: Kære Henrik Qvortrup Det glæder mig at læse, at Ekstra Bladet nu ønsker at være mere kritiske i forhold til regeringens coronahåndteringen samt det sundhedsfaglige fundament for … Læs videre Jeg har udfordret Henrik Qvortrup og Ekstra Bladet om coronakritik
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
onsdag, 19 januar 2022, 17:28 17:28

Tak Per. Jeg har også udfordret Quortrup. Uden videre held. Han prøver at ride på vores bølge. Han/jeg er med det er interessant men han/jeg er kun med hvor han stadig kan sælge. Der prøver han at tage æren som ham og BT er kritiske.
Måske han kan bruges ellers kast ham over i småt brændbart
Kh.
Eva