Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Britisk politi undersøger, om covid-19-vaccinerne er våben

Politiet i Hammersmith i U.K. har startet en efterforskning af mistanker om, at de britiske myndigheder har begået kriminalitet mod befolkningen via skadelige covid-19-vacciner. Denne video er optaget for nylig foran et vaccinationssted i U.K., hvor en gruppe borgere med henvisning til den kriminelle efterforskning ønsker at få det britiske politi til at stoppe vaccinationerne […]

Politiet i Hammersmith i U.K. har startet en efterforskning af mistanker om, at de britiske myndigheder har begået kriminalitet mod befolkningen via skadelige covid-19-vacciner. Denne video er optaget for nylig foran et vaccinationssted i U.K., hvor en gruppe borgere med henvisning til den kriminelle efterforskning ønsker at få det britiske politi til at stoppe vaccinationerne […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x