Dansk statistiker: Stop de giftige covid-19-vacciner nu!

Max Schmeling er statistiker/økonom, cand.merc.(log), fra Aarhus. Han har i går sendt mig den nye analyse af ‘Dokumentation for sammenhæng mellem Covid-19 vaccineskadeberetninger og forskelle i indberettet antal bivirkninger for Covid19 vaccinebatches i Danmark’, som jeg udgiver i sin fulde form i dette indlæg.

Analysen viser, at der også i Danmark er en meget skæv fordeling af antallet af indrapporterede bivirkninger pr. vaccinebatch. Analysen viser, at den skæve fordeling ikke kan være tilfældig. Samme forhold er set ved analyse af data fra Sverige.

Max Schmeling konkluderer selv:

 • Der observeres en tydelig og statistisk højsignifikant sammenhæng mellem de vaccineskadedes
  vaccinebatchnumre og batchnumre med et højt antal bivirkninger.
 • Det grundet forskelligheden i antallet af bivirkninger for vaccinebatches, er umuligt at give informeret
  samtykke ifm. vaccination mod COVID-19, da risikoen ganske enkelt ikke kan kendes.

Max Schmeling anbefaler, at analysen får disse konsekvenser:

 • Øjeblikkeligt at standse Covid-19 vaccineprogrammet, indtil det kan sikres, at ingen toksiske batches (batches med mange rapporterede bivirkninger) optræder i programmet.
 • Straks at verificere mine resultater i de danske indrapporterede bivirkninger.
 • At udrede og sætte alle vaccinerede personer, som har modtaget vacciner fra batches med mange bivirkninger under observation for bivirkninger.
 • At anerkende disse vaccineskader fra Covid-19 vaccinerne og straks iværksætte initiativer, der kan afdække hvilke skader, der er opstået, samt hvorledes disse bedst kan behandles.
 • At ophæve krav om anvendelse af Coronapas alle steder i samfundet. Da det naturligt følger af ovenstående, at det pres, som Coronapasset lægger på borgere for at blive vaccineret, har medført betydelige vaccineskader, der ellers kunne have været undgået.
 • At forbyde al forskelsbehandling af uvaccinerede.
Aabent-brev-Max-18012022

Alm.-bilag-1-6-og-8-17

Beretninger-bilag-7

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments