Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Dansk statistiker: Stop de giftige covid-19-vacciner nu!

Max Schmeling er statistiker/økonom, cand.merc.(log), fra Aarhus. Han har i går sendt mig den nye analyse af ‘Dokumentation for sammenhæng mellem Covid-19 vaccineskadeberetninger og forskelle i indberettet antal bivirkninger for Covid19 vaccinebatches i Danmark’, som jeg udgiver i sin fulde form i dette indlæg. Analysen viser, at der også i Danmark er en meget skæv […]

Max Schmeling er statistiker/økonom, cand.merc.(log), fra Aarhus. Han har i går sendt mig den nye analyse af ‘Dokumentation for sammenhæng mellem Covid-19 vaccineskadeberetninger og forskelle i indberettet antal bivirkninger for Covid19 vaccinebatches i Danmark’, som jeg udgiver i sin fulde form i dette indlæg. Analysen viser, at der også i Danmark er en meget skæv […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x