Storbritannien ophæver alle corona-restriktioner

Storbritanniens premierminister Boris Johnson har netop meddelt, at alle coronarestriktioner i England bliver ophævet. Det vil sige ingen krav om hverken mundbind eller coronapas. I talen antyder Boris Johnson, at ophævelsen af restriktionerne skyldes den store tilslutning til booster-stikket i den britiske befolkning. Det stinker af propaganda. Det tyder derimod reelt på, at magthaverne i … Læs videre Storbritannien ophæver alle corona-restriktioner
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.