Storbritannien ophæver alle corona-restriktioner

Storbritanniens premierminister Boris Johnson har netop meddelt, at alle coronarestriktioner i England bliver ophævet. Det vil sige ingen krav om hverken mundbind eller coronapas.

I talen antyder Boris Johnson, at ophævelsen af restriktionerne skyldes den store tilslutning til booster-stikket i den britiske befolkning. Det stinker af propaganda.

Det tyder derimod reelt på, at magthaverne i U.K. ønsker at passivisere et kommende oprør. Måske fordi det derovre i modsætning til i Danmark er lykkedes folket at trænge igennem til politiet, så britisk politi nu har startet efterforskning af coronakriminalitet udført af ansatte i det offentlige system.

Da jeg selv forsøgte at gå på politistationen i København for over et år siden for at anmelde tilsvarende mistanker i håbet om at få erfarne efterforskere involveret i opklaringsarbejdet, blev jeg tilbageholdt af politiet for ikke at bruge mundbind, selvom jeg sagde til dem, at jeg var fritaget. De nægtede desuden at tage imod min anmeldelse, og jeg skal nu i retten, fordi jeg ikke vil betale mundbindsbøden på 2.500 kr.

En årsag til, at det er så svært at få politiet i Danmark til at efterforske de begrundede mistanker, kan være, at politiets øverste chef, Thorkild Fogde, selv er impliceret som mistænkt. Jeg tænker her på de ulovlige action cards i forbindelse med aflivningen af mink, og at Fogde har vidst, at operationen var ulovlig uden at sige noget om det. Det er derfor forståeligt, at han ikke ønsker at starte nogen som helst efterforskninger af den karakter, da han selv kan ende i fængsel for ulovligt massemord på mink.

Jeg håber, at det britiske folk ikke lader sig forføre af de nye toner, men i stedet med stoisk ro fortsætter vejen mod sandhed og retfærdighed. De ansvarlige skal afsløres og straffes for at sikre, at verden aldrig bliver udsat for dette igen. Der skal graves dybt i, præcis hvordan coronaangrebet blev og fortsat bliver udført, herunder hvordan operationen er udført i de forskellige nationer, hvor Storbritannien så passende kan gå forrest.

Mette Frederiksen er noget mere stædig end Boris Johnson. Hun vil formentlig kæmpe for den skjulte besættelsesmagt, herunder Netanyahu-vennerne i Israel, indtil hun bliver fjernet af andre med beføjelser til det. Strategisk tilbagetrækning er bare ikke Mettes stil, så hendes stædighed gør, at hendes fald kommer til at ske fra en ekstra stor højde.

Vi skal være opmærksom på, at de nye toner fra Storbritannien, der sker samtidig med indrømmelser fra flere danske myndigheder, der sandsynligvis samarbejder med besættelsesmagten, netop kan være en strategisk tilbagetrækning for at give os frihedskæmpere indtryk af, at vi er ved at vinde, mens fjenden blot vender tilbage med fornyet styrke fra en ny front. Man kan sige, at det er den psykologiske operation, QAnon, der nu bliver rullet ud i hovedstrømmen. Formålet med QAnon er som bekendt at indgyde falske håb og derigennem passivisere folk fra selv at gøre noget aktivt for sandhed, frihed og retfærdighed.

Det kan selvfølgelig også være, at fjenden simpelthen vurderer, at de har opnået, hvad de kunne i denne omgang ved at have fået injiceret en tilstrækkelig andel af den britiske befolkning med, hvad der nu end var i “vaccinerne”. De har ganske vist ikke opnået 100 %, men de vurderer måske, at risikoen for dem ved at kæmpe videre for også at få de sidste på sprøjten – i form af afsløringer, politiefterforskning og rettergang – er for stor, så det er bedre for dem at stoppe, mens legen er god.

Det tyder også på, at det britiske folk har gjort noget rigtigt. Måske kan vi gøre noget tilsvarende i Danmark. Det kræver dog, at vi finder en enhed i politiet, som ønsker at arbejde for folket og ikke for besættelsesmagten. Det vil nogen, der tør gå den store landsmoder imod. Den enhed har jeg ikke fundet endnu.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments