Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Storbritannien ophæver alle corona-restriktioner

Storbritanniens premierminister Boris Johnson har netop meddelt, at alle coronarestriktioner i England bliver ophævet. Det vil sige ingen krav om hverken mundbind eller coronapas. I talen antyder Boris Johnson, at ophævelsen af restriktionerne skyldes den store tilslutning til booster-stikket i den britiske befolkning. Det stinker af propaganda. Det tyder derimod reelt på, at magthaverne i […]

Storbritanniens premierminister Boris Johnson har netop meddelt, at alle coronarestriktioner i England bliver ophævet. Det vil sige ingen krav om hverken mundbind eller coronapas. I talen antyder Boris Johnson, at ophævelsen af restriktionerne skyldes den store tilslutning til booster-stikket i den britiske befolkning. Det stinker af propaganda. Det tyder derimod reelt på, at magthaverne i […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x