Ny service med dagligt nyhedsoverblik

Jeg er begyndt at tilbyde en ny, gratis service til besøgende på PerBraendgaard.dk: De Vigtige Nyheder. Den side opdaterer jeg mindst én gang i døgnet med de nyheder fra andre medier, som jeg selv mener er de vigtigste. Så behøver du kun at følge med ét sted! Jeg bruger både mine analytiske evner og min … Læs videre Ny service med dagligt nyhedsoverblik
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 21 januar 2022, 9:36 09:36

Fantastisk nyhed! Det er prisværdigt med sund kritik, som du formidler, og en frasortering af Falske Nyheder fra BEGGE sider. Vigtig pointe, for at vi kan nå til sandheden. Tak Per 🙏🏻♥️

fredag, 21 januar 2022, 16:48 16:48
Reply to  Brændgaard

Ja. Det kan jeg selv komme til, for der er godt nok meget fordrejet derude..

fredag, 21 januar 2022, 14:39 14:39
Reply to  Brændgaard

Yes!