Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Ekstra Bladet kritiserer frihedskæmpere, men ikke frihedsfjernere

Det er særligt interessant at følge Ekstra Bladet journalistik om corona i denne tid, efter de har meldt ud, at de har fejlet, og at de nu vil være mere kritiske. De flotte udmeldinger holder desværre ikke i virkeligheden. Ekstra Bladet bragte for 12 timer siden denne historie: Undervisere: ‘Ingen væsentlig forskel på coronapas og […]

Det er særligt interessant at følge Ekstra Bladet journalistik om corona i denne tid, efter de har meldt ud, at de har fejlet, og at de nu vil være mere kritiske. De flotte udmeldinger holder desværre ikke i virkeligheden. Ekstra Bladet bragte for 12 timer siden denne historie: Undervisere: ‘Ingen væsentlig forskel på coronapas og […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x