Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Mental opvarmning til at forstå propaganda

Dette indlæg er til dig, der ubetinget tror på pressen, myndighederne og politikerne. Det er en slags mental opvarmning til at kunne forholde sig fornuftigt til det bombardement af propaganda, som vi bliver udsat for hver eneste dag. Så længe du har blind tiltro til autoriteterne, så kan du ikke tænke klart. LØGN I PRESSEN. […]

Dette indlæg er til dig, der ubetinget tror på pressen, myndighederne og politikerne. Det er en slags mental opvarmning til at kunne forholde sig fornuftigt til det bombardement af propaganda, som vi bliver udsat for hver eneste dag. Så længe du har blind tiltro til autoriteterne, så kan du ikke tænke klart. LØGN I PRESSEN. […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x