Vi har ikke vundet krigen, selvom alle restriktioner bliver fjernet

Det ser ud til, at alle coronarestriktioner bliver fjernet meget snart, da det forventes, at Epidemikommissionen vil omkategorisere covid-19 til en ikke-samfundskritisk sygdom.

Epidemikommissionen er reelt regeringens forlængede arm. Det er på ingen måde et politisk uafhængigt organ af faglige eksperter. Det er blot en måde for regeringen at øge sin troværdighed ved at have en buffer til at opsuge kritik.

De samme vinde af frihed blæser i England. De blæser derimod slet ikke i bl.a. Østrig og Australien, hvor de fascistiske overgreb på befolkningen fortsætter ufortrødent.

Det er min opfattelse, at vi – det frihedselskende folk – absolut ikke har vundet krigen, selvom restriktionerne bliver trukket tilbage nu. Det fascistiske vanvid kan starte igen når som helst, så længe det bagvedliggende system ikke bliver ændret.

En mulig årsag til fjendens tilbagetrækning er, at de eller deres håndlangere er blevet for bange for at få afsløret deres kriminelle handlinger. De kan så tro, at hvis de trækker sig tilbage, så glemmer vi det hele igen, standser kritikken og efterforskningen, og lader være med at få de skyldige straffet på retfærdig vis.

Den dybe fjende er godt skjult – og udenlandsk – så den er udenfor vores umiddelbare rækkevidde. Men den overfladiske fjende i form af håndlangerne i regeringen, Sundhedsstyrelsen, Statens Serum Institut, politiet, vaccinationscentrene, testcentrerene, osv. kan og bør vi efterforske for overtrædelser af Straffeloven. Da politiets øverste chef, Thorkild Fogde, selv er mistænkt for coronarelateret kriminalitet, så skal vi ikke forvente hjælp til efterforskning fra dansk politi, før Rigspolitichefen er blevet skiftet ud med en, der vil arbejde for folkets frihedsrettigheder i stedet for pengeelitens fascistisk inficerede magtfantasier.

Jeg vil derfor anbefale , at vi fortsætter det folkelige pres for retfærdighed, også selvom alle restriktioner skulle blive fjernet om kort tid. En seriemorder skal jo også retsforfølges, selvom han er holdt op med at slå folk ihjel…

Vi er dog desværre nødt til at nytænke politi og domstole i relation til de forestående efterforskninger af coronarelateret kriminalitet. Politiet og byretten har vist sig konsekvent at arbejde imod folkets frihedsrettigheder og for den coronafascistiske totalitære stat. Det er således nødvendigt med enten et opgør med politiet og domstolene eller etablering af en særskilt, privat organisation, der indsamler beviser og fremlægger juridiske argumenter offentligt og af en sådan kvalitet, at selv korrupte dommere ikke kan ignorere dem. Alternativt skal vi springe den politiske byret over og hoppe direkte i landsretten, hvor der er en større chance, men ingen garanti, for retfærdighed.

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
tirsdag, 25 januar 2022, 15:09 15:09

De er jo absolut heller ikke færdige med deres plan.
at gøre folk fattige, gennem el, vand mad m.m., samt udsulte folk, tænde for 5G , så folk bliver syge. M.m.
så nej denne krig er ikke vundet. Og hele jorden er jo indbefattet i denne plan , vi kan ikke kun tænke på os selv. 😔💞

Hanne Larsen
tirsdag, 25 januar 2022, 15:37 15:37

Fuldstændig enig med dig Per og med dig zanne. Nej, den krig er bestemt ikke vundet 😞
Knus og kram 😘❤
Hanne

Bruno
tirsdag, 25 januar 2022, 22:14 22:14

Hej Per og jer andre. Jeg er netop faldet over §150 i Straffeloven,. der har følgende ordlyd: “Når nogen, som virker i offentlig tjeneste eller hverv, misbruger sin stilling til at tvinge nogen til at gøre, tåle eller undlade noget, straffes han med fængsel indtil 3 år.” Det vil med andre ord sige, at hele nedlukningen, mundbinds- og coronapas-tvang osv. er, som jeg tolker det, i strid med Straffeloven; dvs. de ansvarlige står til op til 3 års fængsel for dette (om end jeg er i tvivl mht. Mette Frederiksen og de øvrige kvindelige ansvarlige, da der jo står “han”,… Read more »

Last edited 3 months ago by Bruno