Vi har ikke vundet krigen, selvom alle restriktioner bliver fjernet

Det ser ud til, at alle coronarestriktioner bliver fjernet meget snart, da det forventes, at Epidemikommissionen vil omkategorisere covid-19 til en ikke-samfundskritisk sygdom. Epidemikommissionen er reelt regeringens forlængede arm. Det er på ingen måde et politisk uafhængigt organ af faglige eksperter. Det er blot en måde for regeringen at øge sin troværdighed ved at have … Læs videre Vi har ikke vundet krigen, selvom alle restriktioner bliver fjernet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
tirsdag, 25 januar 2022, 15:09 15:09

De er jo absolut heller ikke færdige med deres plan.
at gøre folk fattige, gennem el, vand mad m.m., samt udsulte folk, tænde for 5G , så folk bliver syge. M.m.
så nej denne krig er ikke vundet. Og hele jorden er jo indbefattet i denne plan , vi kan ikke kun tænke på os selv. 😔💞

Hanne Larsen
tirsdag, 25 januar 2022, 15:37 15:37

Fuldstændig enig med dig Per og med dig zanne. Nej, den krig er bestemt ikke vundet 😞
Knus og kram 😘❤
Hanne

Bruno
tirsdag, 25 januar 2022, 22:14 22:14

Hej Per og jer andre. Jeg er netop faldet over §150 i Straffeloven,. der har følgende ordlyd: “Når nogen, som virker i offentlig tjeneste eller hverv, misbruger sin stilling til at tvinge nogen til at gøre, tåle eller undlade noget, straffes han med fængsel indtil 3 år.” Det vil med andre ord sige, at hele nedlukningen, mundbinds- og coronapas-tvang osv. er, som jeg tolker det, i strid med Straffeloven; dvs. de ansvarlige står til op til 3 års fængsel for dette (om end jeg er i tvivl mht. Mette Frederiksen og de øvrige kvindelige ansvarlige, da der jo står “han”,… Read more »

Last edited 8 months ago by Bruno