Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Vi har ikke vundet krigen, selvom alle restriktioner bliver fjernet

Det ser ud til, at alle coronarestriktioner bliver fjernet meget snart, da det forventes, at Epidemikommissionen vil omkategorisere covid-19 til en ikke-samfundskritisk sygdom. Epidemikommissionen er reelt regeringens forlængede arm. Det er på ingen måde et politisk uafhængigt organ af faglige eksperter. Det er blot en måde for regeringen at øge sin troværdighed ved at have […]

Det ser ud til, at alle coronarestriktioner bliver fjernet meget snart, da det forventes, at Epidemikommissionen vil omkategorisere covid-19 til en ikke-samfundskritisk sygdom. Epidemikommissionen er reelt regeringens forlængede arm. Det er på ingen måde et politisk uafhængigt organ af faglige eksperter. Det er blot en måde for regeringen at øge sin troværdighed ved at have […]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x