Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Dansk ph.d. i mikrobiologi smadrer evidensgrundlaget for covid-19-vaccinerne

Ph.d. Helge Green har udgivet en ny rapport, der giver et godt overblik over den videnskabelige dokumentation for covid-19-vaccinernes effekt og sikkerhed. Helge Green er forskeruddannet og har en ph.d. i mikrobiologi. Har har arbejdet med både immunologiske og genteknologiske metoder. Han har undervist, forsket og publiceret, og han har arbejdet 13 år i medicinalindustrien […]

Ph.d. Helge Green har udgivet en ny rapport, der giver et godt overblik over den videnskabelige dokumentation for covid-19-vaccinernes effekt og sikkerhed. Helge Green er forskeruddannet og har en ph.d. i mikrobiologi. Har har arbejdet med både immunologiske og genteknologiske metoder. Han har undervist, forsket og publiceret, og han har arbejdet 13 år i medicinalindustrien […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x