Plan for frihedskampen frem til efteråret

Coronasæsonen sluttede tidligt i år. Alle restriktioner bliver ophævet, har statsminister Mette Frederiksen meddelt. Coronatyranniet vender dog formentlig tilbage til efteråret. Her er, hvad jeg mener, at vi som frihedskæmpere bør bruge tiden og energien på frem til næste coronasæson. Bekæmpelse af MitID Coronapasset er fundamentet for MitID, som er fundamentet for det teknokratiske tyranni. … Læs videre Plan for frihedskampen frem til efteråret
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
søndag, 30 januar 2022, 22:09 22:09

Mandag Morgen kan være ganske informativ hvis man er klar over det er en propagandamaskine.
så denne artikkel i morges og kunne kun sige “nååå det er derfor restrektionerne bliver hævet” – det har jo deres køreplan og det næste skræksenarie så de forsat kan køre hen imod deres Great Plan.
Man kan jo næsten høre Klaus Fup diktere imellem linjerne.
https://www.mm.dk/artikel/pandemiens-oversete-senfoelger-en-1000-dages-samfundskrise?SNSubscribed=true&ref=newsletter&refid=mandag-morgen-gratis-normal-641&utm_campaign=Mandag%20Morgen&utm_content=Mandag%20Morgen%20gratis%20%28Normal%29&utm_medium=e-mail&utm_source=nyhedsbrev