Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Derfor virker frihedskampen ikke: Forandringsstadier på vejen til frihed

Indenfor sundhedsadfærd har vi en valideret og meget anvendt teori, der kaldes Stages of Change-modellen. Jeg vil her beskrive modellen og de forskellige stadier i forhold til forandring fra accept af fascisme til engagement for frihed. Stadie 1: Før-overvejelse På det første stadie er individet simpelthen endnu ikke klar over, at hun eller han – […]

Indenfor sundhedsadfærd har vi en valideret og meget anvendt teori, der kaldes Stages of Change-modellen. Jeg vil her beskrive modellen og de forskellige stadier i forhold til forandring fra accept af fascisme til engagement for frihed. Stadie 1: Før-overvejelse På det første stadie er individet simpelthen endnu ikke klar over, at hun eller han – […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x