Afgørelse fra Procesbevillingsnævnet

Jeg har modtaget afgørelse af min anmodning om at anke byretsdommen i Fascistsagen. Procesbevillingsnævnet har ikke fundet, at dommen er af principiel karakter – derfor tillades anke ikke. Jeg kan således med sikkerhed fortsat titulere mig som dokumenteret ytringskriminel i et land med ytringsfrihed. Det er jeg – på en absurd og surrealistisk måde – … Læs videre Afgørelse fra Procesbevillingsnævnet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
tirsdag, 1 februar 2022, 8:45 08:45

Fuldstændig vanvittigt, at den ikke anses som principiel 😞😣
Jeg må sige, at jeg er da stolt af at støtte dig Per du kære ytringskriminelle 😀 – tak for dig 🙏
Knus og kram 😘♥ Hanne