Afgørelse fra Procesbevillingsnævnet

Jeg har modtaget afgørelse af min anmodning om at anke byretsdommen i Fascistsagen. Procesbevillingsnævnet har ikke fundet, at dommen er af principiel karakter – derfor tillades anke ikke. Jeg kan således med sikkerhed fortsat titulere mig som dokumenteret ytringskriminel i et land med ytringsfrihed. Det er jeg – på en absurd og surrealistisk måde – … Læs videre Afgørelse fra Procesbevillingsnævnet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
tirsdag, 1 februar 2022, 8:45 08:45

Fuldstændig vanvittigt, at den ikke anses som principiel 😞😣
Jeg må sige, at jeg er da stolt af at støtte dig Per du kære ytringskriminelle 😀 – tak for dig 🙏
Knus og kram 😘♥ Hanne