Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Afgørelse fra Procesbevillingsnævnet

Jeg har modtaget afgørelse af min anmodning om at anke byretsdommen i Fascistsagen. Procesbevillingsnævnet har ikke fundet, at dommen er af principiel karakter – derfor tillades anke ikke. Jeg kan således med sikkerhed fortsat titulere mig som dokumenteret ytringskriminel i et land med ytringsfrihed. Det er jeg – på en absurd og surrealistisk måde – […]

Jeg har modtaget afgørelse af min anmodning om at anke byretsdommen i Fascistsagen. Procesbevillingsnævnet har ikke fundet, at dommen er af principiel karakter – derfor tillades anke ikke. Jeg kan således med sikkerhed fortsat titulere mig som dokumenteret ytringskriminel i et land med ytringsfrihed. Det er jeg – på en absurd og surrealistisk måde – […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x