Sådan går det, når TjekDet ringer til mig…

Jeg er for lidt siden blevet ringet op af en “journalist” fra propagandamediet TjekDet.dk. Han ønskede at stille mig nogle spørgsmål om mit blogindlæg om MitID. Så langt nåede vi dog ikke, da jeg straks gik til modangreb og stillede ham nogle kritiske spørgsmål om TjekDet’s finansiering og formål. Han forsøgte sig med et svar … Læs videre Sådan går det, når TjekDet ringer til mig…
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mikeguy
mandag, 31 januar 2022, 20:58 20:58

🙂 Sådan

Hanne Larsen
tirsdag, 1 februar 2022, 8:48 08:48

Ja – super 👍👌
Kram 😘 Hanne

steffen
torsdag, 7 april 2022, 9:33 09:33

Super.

Per, hvad mener du med “finansieret af folket”? Det eneste ordentlige er i mine øjne at de skal være finansieret af de individer der frivilligt ønsker at finansiere det.

Statslig finansiering er ikke frivillig, jf. https://drive.google.com/file/d/1gWzJWDRL55aCCliC2P7wpZ6gyJyyxubF/view?usp=sharing.

Steffen Sølling
torsdag, 7 april 2022, 19:25 19:25

Per, jeg vil gerne betale for de artikler jeg vurderer du leverer kvalitet i hvis jeg kan betale med Bitcoin Satoshi Vision (BSV) for de enkelte artikler jeg ønsker. Du kan se hvordan det kan virke på https://youtu.be/GMYHA_LOzJs. Min forretningspartner Centi sørger for at du ender med kroner på bankontoen uden kursrisici. 🙂

Steffen Sølling
søndag, 10 april 2022, 13:01 13:01

Jeg tænker, at man kan håndtere udfordringen med om folk kan finde ud af at købe på den måde ved at gøre f.eks. en eller flere af nedenstående: Vi placerer et “Har du ikke BSV?”-link med passende indhold lige ved siden af betalingsmuren, så dem der ikke har en BSV wallet i forvejen kan blive dirigeret nemt i gang. Vi placerer et “Hvordan betaler jeg?”-link med passende indhold lige ved siden af betalingsmuren, så dem der ikke har prøvet det før kan blive dirigeret nemt i gang. BSV-betaling for den enkelte artikel bliver udelukkende et supplement til den eksisterende model… Read more »