Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Sådan går det, når TjekDet ringer til mig…

Jeg er for lidt siden blevet ringet op af en “journalist” fra propagandamediet TjekDet.dk. Han ønskede at stille mig nogle spørgsmål om mit blogindlæg om MitID. Så langt nåede vi dog ikke, da jeg straks gik til modangreb og stillede ham nogle kritiske spørgsmål om TjekDet’s finansiering og formål. Han forsøgte sig med et svar […]

Jeg er for lidt siden blevet ringet op af en “journalist” fra propagandamediet TjekDet.dk. Han ønskede at stille mig nogle spørgsmål om mit blogindlæg om MitID. Så langt nåede vi dog ikke, da jeg straks gik til modangreb og stillede ham nogle kritiske spørgsmål om TjekDet’s finansiering og formål. Han forsøgte sig med et svar […]
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x