Kategorier
Den Spirituelle Blog Essentiel Mere spiritualitet

Kabballistisk satanisme: Den globale magtelites hemmelige religion

Den amerikanske antropolog Robert Sepehr har gjort et imponerende arbejde med at kortlægge og dokumentere den religiøse og spirituelle opfattelse, der stadigvæk driver store dele af den øverste, globale magtelite i dag. Jeg vil her prøve at formidle, hvordan jeg har forstået det. Det startede for alvor i 1666, da den karismatiske rabbiner Sabbatai Zevi […]

Den amerikanske antropolog Robert Sepehr har gjort et imponerende arbejde med at kortlægge og dokumentere den religiøse og spirituelle opfattelse, der stadigvæk driver store dele af den øverste, globale magtelite i dag. Jeg vil her prøve at formidle, hvordan jeg har forstået det. Det startede for alvor i 1666, da den karismatiske rabbiner Sabbatai Zevi […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x