Syv spørgsmål om corona, som mainstream-pressen ikke stiller

Den statsstøttede kyllingepresse tør stadigvæk ikke stille de vigtigste spørgsmål om corona. Her er syv af de vigtigste spørgsmål, som mainstream-pressen stadigvæk IKKE stiller: Hvilken rolle spiller World Economic Forum i udformningen og kontrollen af Danmarks coronapolitik? Hvordan påvirker det WHO‘s vurdering af corona, at de modtager store sponsorbeløb direkte eller indirekte fra vaccineproducenterne? Hvorfor … Læs videre Syv spørgsmål om corona, som mainstream-pressen ikke stiller
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bruno
torsdag, 3 februar 2022, 11:22 11:22

Det kunne også være interessant at høre noget om Event 201, Kary Mullis’ død ca. 4 måneder før udbruddet i Wuhan, Epstein’s, Noack’s og de fire præsidenters død, den nye epidemilov og hvorfor den åbner op for at tvangsekspropriere ejendomme (hvad har de tænkt sig at bruge dét til?), myndighedernes mulighed for at lukke for folks MitID (hvad har de tænkt sig at bruge dét til?), og Anthony Fauci’s gain of function-forskning i Wuhan. Der er alt for mange ubesvarede spørgsmål og alt for mange “tilfældigheder”, der blot bekræfter snarere end afkræfter de mange konspirationsteorier. At det er teorier er… Read more »

Last edited 8 months ago by Bruno