Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Syv spørgsmål om corona, som mainstream-pressen ikke stiller

Den statsstøttede kyllingepresse tør stadigvæk ikke stille de vigtigste spørgsmål om corona. Her er syv af de vigtigste spørgsmål, som mainstream-pressen stadigvæk IKKE stiller: Hvilken rolle spiller World Economic Forum i udformningen og kontrollen af Danmarks coronapolitik? Hvordan påvirker det WHO‘s vurdering af corona, at de modtager store sponsorbeløb direkte eller indirekte fra vaccineproducenterne? Hvorfor […]

Den statsstøttede kyllingepresse tør stadigvæk ikke stille de vigtigste spørgsmål om corona. Her er syv af de vigtigste spørgsmål, som mainstream-pressen stadigvæk IKKE stiller: Hvilken rolle spiller World Economic Forum i udformningen og kontrollen af Danmarks coronapolitik? Hvordan påvirker det WHO‘s vurdering af corona, at de modtager store sponsorbeløb direkte eller indirekte fra vaccineproducenterne? Hvorfor […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x