Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Her er spionchef Lars Findsens hemmelige budskab med bogen (måske)

Spionchef Lars Findsen havde bogen ‘Alt det lys vi ikke ser’ af Anthony Doerr i Københavns Byret i dag, fortæller Ekstra Bladet, som var til stede ved retsmødet. Spørgsmålene er nu: Kan Lars Findsen have forsøgt at sende et budskab til offentligheden via bogen, og hvad kan budskabet i så fald være? Ekstra Bladet skriver […]

Spionchef Lars Findsen havde bogen ‘Alt det lys vi ikke ser’ af Anthony Doerr i Københavns Byret i dag, fortæller Ekstra Bladet, som var til stede ved retsmødet. Spørgsmålene er nu: Kan Lars Findsen have forsøgt at sende et budskab til offentligheden via bogen, og hvad kan budskabet i så fald være? Ekstra Bladet skriver […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x