Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Syv yderligere spørgsmål, som mainstream-medierne heller ikke stiller

Jeg skrev for et par dage siden et indlæg om syv spørgsmål, som kyllingepressen ikke tør stille. Her er syv yderligere spørgsmål, som de også kryber udenom, de kyllinger! Hvorfor bliver sundhedseksperter, der leverer fundamental kritik af bl.a. Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut i relation til corona, tilsyneladende systematisk ignoreret, censureret eller simpelthen slettet i […]

Jeg skrev for et par dage siden et indlæg om syv spørgsmål, som kyllingepressen ikke tør stille. Her er syv yderligere spørgsmål, som de også kryber udenom, de kyllinger! Hvorfor bliver sundhedseksperter, der leverer fundamental kritik af bl.a. Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut i relation til corona, tilsyneladende systematisk ignoreret, censureret eller simpelthen slettet i […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x