Syv yderligere spørgsmål, som mainstream-medierne heller ikke stiller

Jeg skrev for et par dage siden et indlæg om syv spørgsmål, som kyllingepressen ikke tør stille. Her er syv yderligere spørgsmål, som de også kryber udenom, de kyllinger! Hvorfor bliver sundhedseksperter, der leverer fundamental kritik af bl.a. Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut i relation til corona, tilsyneladende systematisk ignoreret, censureret eller simpelthen slettet i … Læs videre Syv yderligere spørgsmål, som mainstream-medierne heller ikke stiller
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.