Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Covid-vaccinerne kan føre til AIDS: Dækhistorien bliver rullet ud nu

Flere undersøgelser tyder på, at coronasprøjterne – der bliver solgt via falsk markedsføring som covid-19-vacciner – virker på samme måde, som HIV angiveligt gør: de svækker immunforsvaret, så man til sidst kan blive alvorligt syg af infektioner, som kroppen normalt ville have let ved at håndtere. Eller for at sige det lige ud: De falske […]

Flere undersøgelser tyder på, at coronasprøjterne – der bliver solgt via falsk markedsføring som covid-19-vacciner – virker på samme måde, som HIV angiveligt gør: de svækker immunforsvaret, så man til sidst kan blive alvorligt syg af infektioner, som kroppen normalt ville have let ved at håndtere. Eller for at sige det lige ud: De falske […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x