Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Jeg har leveret oplysninger til spionchef Lars Findsen

Jeg har nu i knapt 1 år leveret oplysninger til den nu fængslede spionchef Lars Findsen. Jeg blev kontaktet af en person i Forsvarets Efterretningstjeneste. Personen var interesseret i mine analyser af, hvad coronaen måske i virkeligheden handler om. Personen var særligt interesseret i hårde fakta, herunder dødstal. Det har jeg så leveret til personen […]

Jeg har nu i knapt 1 år leveret oplysninger til den nu fængslede spionchef Lars Findsen. Jeg blev kontaktet af en person i Forsvarets Efterretningstjeneste. Personen var interesseret i mine analyser af, hvad coronaen måske i virkeligheden handler om. Personen var særligt interesseret i hårde fakta, herunder dødstal. Det har jeg så leveret til personen […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x