Jeg har leveret oplysninger til spionchef Lars Findsen

Jeg har nu i knapt 1 år leveret oplysninger til den nu fængslede spionchef Lars Findsen. Jeg blev kontaktet af en person i Forsvarets Efterretningstjeneste. Personen var interesseret i mine analyser af, hvad coronaen måske i virkeligheden handler om. Personen var særligt interesseret i hårde fakta, herunder dødstal. Det har jeg så leveret til personen … Læs videre Jeg har leveret oplysninger til spionchef Lars Findsen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.