Jeg har leveret oplysninger til spionchef Lars Findsen

Jeg har nu i knapt 1 år leveret oplysninger til den nu fængslede spionchef Lars Findsen.

Jeg blev kontaktet af en person i Forsvarets Efterretningstjeneste. Personen var interesseret i mine analyser af, hvad coronaen måske i virkeligheden handler om. Personen var særligt interesseret i hårde fakta, herunder dødstal. Det har jeg så leveret til personen løbende, ligesom jeg satte personen i forbindelse med andre kritiske kilder i Danmark. Personen sagde, at oplysningerne ville blive leveret videre til ledelsen af Forsvarets Efterretningstjeneste.

Jeg har ikke leveret andre oplysninger, end hvad der var og stadig er offentlig tilgængelig viden for enhver, der stadigvæk har evnen til at åbne øjnene og tænke en selvstændig tanke.

Oplysningerne peger på, at Mette Frederiksen & Co. har udført landsskadelig virksomhed med nedlukning af landet og risikable vacciner, der har potentialet til at virke som biologiske våben mod befolkningen. Det tyder i min optik på, at en fjendtlig magt har overtaget kontrollen af ledelsen af landet. Jeg følte det derfor som min pligt at orientere Forsvarets Efterretningstjeneste om mine synspunkter og den evidens, som jeg baserede det på. Jeg har også selv skrevet til deres hovedadresse direkte. Jeg har endvidere tilbudt mig som PET-agent, da jeg mener, at det korrupte, onde system skal ændres indefra, og da jeg tror på, at der midt i Mørket altid er Lys.

Jeg ved ikke, om dette kan spille en rolle i fængslingen af Lars Findsen. Jeg tror dog, at han selv har ønsket at signalere noget til omverdenen, da han i Københavns Byret forleden sad og trommede på bogen ‘Alt det lys vi ikke ser’, som Berlingskes anmelder tilbage i 2015 i overskriften beskrev som:

“Når ondskaben bliver gennemskuet”

SÆT LARS FINDSEN FRI! Eller fortæl os i det mindste, præcis hvad manden er sigtet for! Bur i stedet Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen inde med en §98-sigtelse for landsforræderi! Giv os Danmark tilbage!

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments