Nye problemer med Arne Astrup, Novo Nordisk og Københavns Universitet

Jeg opdagede forleden, at Arne Astrup er skiftet fra Institut for Idræt & Ernæring på Købehavns Universitet til Novo Nordisk Fonden, der er medlem af World Economic Forum, der mistænkes for at spille en central rolle i coronabesættelsen. Det gav så pludselig god mening, at den gamle ernæringsprofessor har været fuldstændigt tavs om den forskning, … Læs videre Nye problemer med Arne Astrup, Novo Nordisk og Københavns Universitet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.