Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Nye problemer med Arne Astrup, Novo Nordisk og Københavns Universitet

Jeg opdagede forleden, at Arne Astrup er skiftet fra Institut for Idræt & Ernæring på Købehavns Universitet til Novo Nordisk Fonden, der er medlem af World Economic Forum, der mistænkes for at spille en central rolle i coronabesættelsen. Det gav så pludselig god mening, at den gamle ernæringsprofessor har været fuldstændigt tavs om den forskning, […]

Jeg opdagede forleden, at Arne Astrup er skiftet fra Institut for Idræt & Ernæring på Købehavns Universitet til Novo Nordisk Fonden, der er medlem af World Economic Forum, der mistænkes for at spille en central rolle i coronabesættelsen. Det gav så pludselig god mening, at den gamle ernæringsprofessor har været fuldstændigt tavs om den forskning, […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x