Peter Madsen er guf for fascisterne

Peter Madsens mærkelige flugtforsøg, hvor hans mål tilsyneladende var kun at komme ud af selve fængslet, hvorefter han nærmest blot ventede på at blive fanget, har nu hjulpet til vedtagelse af L 77 Forslag til lov om ændring af retsplejeloven, lov om fuldbyrdelse af straf m.v. og straffeloven i Folketinget. Lovforslaget blev vedtaget i Folketinget … Læs videre Peter Madsen er guf for fascisterne
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
claus
mandag, 7 februar 2022, 18:11 18:11

Hvorfor mener du at Peter Madsen er aktuel lige nu? Jeg har hele tiden syntes at der var noget alt for mystisk ved “ubåds sagen” Det virkede iscenesat fra start til slut. Min intuition siger mig, at det vi har fået at vide er fiktion. Lidt alla Danmarks Breivik. Her er en meget interessant tråd om Breivik. https://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=24&t=1022&hilit=breivik&start=0