Ekstra Bladet dumper test

Ekstra Bladet og Henrik Qvortrup har dumpet min propagandatest!

Den 19. januar skrev jeg til dem, at hvis de mener det med coronakritik alvorligt, så skal de give spalteplads til mig og/eller andre, der på en sundhedsvidenskabelig baggrund udfordrer den herskende coronafortælling.

Jeg kan nu konstatere, at jeg ikke har modtaget noget svar fra Henrik Q. Min dom: DUMPET!

Henrik Q. afslører med sit manglende svar, at Ekstra Bladet fortsat spiller en central rolle i propagandaen for coronahistorien, herunder markedsføringen af de udokumenterede, farlige indsprøjtninger, der påstås at være “vacciner”.

Det betyder, at selv det medie, der har råbt mest op med kritik af Mette Frederiksens coronapolitik reelt ikke kan, tør eller vil bringe den information til læserne, der fortæller den anden side af coronasagen. Det betyder, at Ekstra Bladet udfører pseudokritik af coronapolitikken, der skal give mainstream-medieforbrugerne falsk indtryk af, at “der da er masser kritik i pressen”, selvom det reelt ikke er tilfældet. Det er bare en anden variation af propagandaen, når man afstår fra at stille de fundamentale spørgsmål og bringe den anden historie.

Skam dig, Henrik Qvortrup!

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Nayasfar
tirsdag, 8 februar 2022, 20:44 20:44

Eller med samme retorik at, dem som ikke er med dig, er imod dig