Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Ekstra Bladet dumper test

Ekstra Bladet og Henrik Qvortrup har dumpet min propagandatest! Den 19. januar skrev jeg til dem, at hvis de mener det med coronakritik alvorligt, så skal de give spalteplads til mig og/eller andre, der på en sundhedsvidenskabelig baggrund udfordrer den herskende coronafortælling. Jeg kan nu konstatere, at jeg ikke har modtaget noget svar fra Henrik […]

Ekstra Bladet og Henrik Qvortrup har dumpet min propagandatest! Den 19. januar skrev jeg til dem, at hvis de mener det med coronakritik alvorligt, så skal de give spalteplads til mig og/eller andre, der på en sundhedsvidenskabelig baggrund udfordrer den herskende coronafortælling. Jeg kan nu konstatere, at jeg ikke har modtaget noget svar fra Henrik […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x