Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Sådan vinder fjenden ved at lade os tro, at VI er ved at vinde

Det dummeste, vi kan gøre, er at undervurdere vores fjende. De har selvfølgelig forudset, at vi ville være en del, der gør modstand mod coronabesættelsen og gennemskuer bedraget med tvangslukninger, test, vacciner, osv. Det er min vurdering, at fjendens strategi lige nu er at lade os tro, at vi er ved at vinde. Det sker […]

Det dummeste, vi kan gøre, er at undervurdere vores fjende. De har selvfølgelig forudset, at vi ville være en del, der gør modstand mod coronabesættelsen og gennemskuer bedraget med tvangslukninger, test, vacciner, osv. Det er min vurdering, at fjendens strategi lige nu er at lade os tro, at vi er ved at vinde. Det sker […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x