Kategorier
Gratis analyse Propagandabloggen Udvalgt

DTU kan og bør undersøge, hvad vaccinerne egentlig indeholder

Et spansk laboratorie har angiveligt fundet nanopartikler af grafen i nogle covid-19-vacciner. Fundet blev for nylig bekræftet af en anerkendte tysk kemiker, forsker og specialist i emnet.

Grafen, der udtales grafén, burde slet ikke være i vaccinerne. Hvis det findes i vaccinerne, så finder det nu i de vaccineredes kroppe. Den tyske kemiker, der desværre døde kort tid efter, at han havde offentliggjort sine fund, beskrev grafen-nanopartiklerne som mikroskopiske barberblade, som, især hvis de kommer ind i blodcirkulationen og ikke forbliver i den indsprøjtede skuldermuskel, kan forvolde store skader i hele kroppen.

De påståede fund af nano-grafen skal bekræftes af flere laboratorier. Det vil her være oplagt, at først og fremmest DTU kommer på banen, da de helt sikkert har den tekniske kompetence til at foretage undersøgelserne. Jeg tænker her især på DTU Bioengineering og Center for Nanostructured Graphene, der burde være landets førende specialister på området.

Den danske statistisker Max Schmeling har bekræftet de udenlandske fund, at ca. 4 % af vaccinebatchnumre er ansvarlige for ca. 95 % af alle indrapporterede bivirkninger. Dette kan ikke forklares ved statistisk tilfældighed, men kun ved en systematisk forskel i indholdet i vaccinerne fra de forskellige batches, dvs. produktioner. Dette understreger yderligere relevansen af, at et uafhængigt laboratorie undersøger indholdet i stikprøver af covid-19-vacciner fra alle de forskellige batches. Undersøgelsen bør ikke begrænses til grafen. Vaccinebrugerne har krav på en komplet liste over indholdsstoffer. Som det er nu, så ved hverken brugerne eller lægerne, hvad væskerne indeholder. Det hele er baseret på blind tiltro til producenterne, hvoraf den største, Pfizer, er dokumenteret kriminel fusker med medicinoplysninger, ligesom en whistleblower har afsløret omfattende fusk med den forskning, der ligger til grund for godkendelsen af Pfizers covid-19-vaccinevæsker. Det er bare ikke godt nok for et civiliseret, sundhedsbevidst, ansvarligt land.

En af hypoteserne bag den eventuelt hemmelige tilsætning af nanopartikler af grafen er, at de indgår i nye bioteknologiske materialer, der gør det muligt at forbinde den menneskelige organisme med det trådløse netværk. Det betyder, at biologiske processer i kroppen potentielt kan fjernstyres via elektromagnetisk stråling f.eks. fra 5G-netværket. Hvis det er sandt, så kan magthaverne være ved at danne en ny race, der er en hybrid af menneske og maskine, som de har total kontrol over. Dette vel at mærke uden de vaccineredes samtykke, og hvor dem med en sårbar fysiologi risikerer at dø i en alt for ung alder, fordi de ikke kan tåle “den fjerde industrielle revolution”. Denne teori er meget dyster, og den skal selvfølgelig dokumenteres ordentligt. Et godt sted at starte er at få undersøgt et repræsentativt udsnit af de forskellige vaccinebatches fra de forskellige producenter for indhold af nanopartiker af grafenoxid eller grafenhydroxid.

Jeg vil nu kontakte DTU for at høre, om det er noget, de har tænkt sig at gøre, eller om det måske er noget, de allerede har gjort, og hvad resultaterne i givet fald så har været. Befolkningen har krav på denne information, og det er dybt uetisk at holde den hemmelig, også selvom man eventuelt bliver udsat for bestikkelse og/eller afpresning.

Jeg ville også gerne have sendt dette indlæg til chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste, da oplysningerne jo tyder på, at vaccinerne kan være et biologisk våben, men Lars Findsen er desværre stadigvæk i fængsel.

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x