Din bedste slankekur afhænger af, hvor stresset du er

Din bedste slankekur afhænger formentlig af, hvor stresset du er.

Hvis du i udgangspunktet har masser af overskud i din hverdag, så kan du formentlig få et fint udbytte af en ernæringsrigtig slankekur eller kostplan. Du skal selvfølgelig huske at spise sundt og bevæge dig nok efter kuren, så du kan vedligeholde det opnåede vægttab.

Det er krævende (stressende) at være på slankekur. Der skal derfor være plads i livet til det ekstra stress, som kuren medfører. Ellers kan slankekuren være dråben, der får det samlede bæger af stress til at flyde over, og det er jo ikke sundt.

Jeg vejleder ikke i slankekure. Det er der andre, der er bedre til end mig. Jeg vejleder derimod i slankekurs – med s! Det gør jeg både i individuel slankevejledning og i min nye slankeskole.

Slankekurs går ud på at tage små skridt i dit eget tempo, så du kan gå ned i vægt, selvom du er stresset. ‘Små skridt’ er ændringer i dine sædvanlige spise-, drikke- og bevægelsesvaner, som du selv oplever som små, og som hen ad vejen kan vokse sig større og større. Hvis du før har været på mange slankekure i dit liv, så vil du opleve, at slankekurs kræver et helt andet mindset end slankekur. Det er generelt en mere psykologisk tilgang til det at slanke sig.

Du ved bedst selv, om du er til kur eller kurs.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments