Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Sådan kontrollerer Pfizer den globale presse

De prøver ikke engang at skjule det. De er nærmest stolte af det, Pfizer. James C. Smith er medlem af både bestyrelsen (dvs. ledelsen) af Pfizer og formand for bestyrelsen (dvs. topchef) i Thomson Reuters Foundation. Fra 2012-2020, før han blev bestyrelsesformand for Thomson Reuters Foundation, var James C. Smith den øverste chef i Thomson […]

De prøver ikke engang at skjule det. De er nærmest stolte af det, Pfizer. James C. Smith er medlem af både bestyrelsen (dvs. ledelsen) af Pfizer og formand for bestyrelsen (dvs. topchef) i Thomson Reuters Foundation. Fra 2012-2020, før han blev bestyrelsesformand for Thomson Reuters Foundation, var James C. Smith den øverste chef i Thomson […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x