Transcript of Dr. Andreas Noack about nano graphene in Pfizer covid-19 vaccines

This is a transcript of what the German chemist Dr. Andreas Noack – Europe’s leading expert in the field – said in his now censored video just a few days before he was found dead under strange circumstances: “There is a professor Dr. Pablo Campra from the University of Almeira who studied the vaccines for … Læs videre Transcript of Dr. Andreas Noack about nano graphene in Pfizer covid-19 vaccines
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år or The Holistic Health Blog og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
Michael Nielsen
mandag, 20 juni 2022, 18:10 18:10

Det her er alfa omega.

Håber at det er okay at jeg vedlægger et link til videoen med Dr Andreas Noack. Den er 17 minutter lang. Ære være hans minde. Død over dem bag det her massemord.

Dr Andreas Noack’s Warning to the World about Covid Jabs
https://ducharmeweber.com/dr-andreas-noacks-warning-to-the-world-about-covid-jabs/

Videoen da tysk bevæbnet politi stormer hans hjemLast edited 3 months ago by Michael Nielsen