Plan B er startet: konflikt med Rusland, amerikanske soldater i Danmark

Jeg frygter, at fjenden har startet sin Plan B i erkendelse af, at den psykologiske krig med corona ikke virker godt nok. Plan B omfatter en fysisk krig, der ikke er, som den udgiver sig for at være. Det er min vurdering, at når vi kommer højt nok op i den globale magtpyramide, så er … Læs videre Plan B er startet: konflikt med Rusland, amerikanske soldater i Danmark
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Henni Amtrup S. Olesen
torsdag, 17 februar 2022, 23:06 23:06

Er bange for du har ret Per…..

Minkdræberen, “børnenes statsminister”, bestiller ikke andet end at køre – især børnene ned psykisk, med “corona”, gift injektioner/génterapi og indespærring.

Da pLandemi projektet er i gang med at blive afsløret, skræmmer hun dem så med krig, i “skøn” forening med EU og Nato, samt den gamle senile tosse på den anden side af Atlanten, – og 80% på verdensplan fatter ikke en brik.