Plan B er startet: konflikt med Rusland, amerikanske soldater i Danmark

Jeg frygter, at fjenden har startet sin Plan B i erkendelse af, at den psykologiske krig med corona ikke virker godt nok. Plan B omfatter en fysisk krig, der ikke er, som den udgiver sig for at være. Det er min vurdering, at når vi kommer højt nok op i den globale magtpyramide, så er … Læs videre Plan B er startet: konflikt med Rusland, amerikanske soldater i Danmark
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Henni Amtrup S. Olesen
torsdag, 17 februar 2022, 23:06 23:06

Er bange for du har ret Per…..

Minkdræberen, “børnenes statsminister”, bestiller ikke andet end at køre – især børnene ned psykisk, med “corona”, gift injektioner/génterapi og indespærring.

Da pLandemi projektet er i gang med at blive afsløret, skræmmer hun dem så med krig, i “skøn” forening med EU og Nato, samt den gamle senile tosse på den anden side af Atlanten, – og 80% på verdensplan fatter ikke en brik.