Den spirituelle krig kræver mere Jesus og bedre sex

Det, der pågår i verden nu, først under dække af corona og nu også under dække af ‘Russerne kommer!” er i min optik også en spirituel krig af klassiske dimensioner. Fjenden, som er den øverste del af den globale magtpyramide, er berygtede for at gøre brug af Mørkets kræfter for at gennemføre deres psykopatiske vilje. … Læs videre Den spirituelle krig kræver mere Jesus og bedre sex
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind.
11 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
søndag, 13 februar 2022, 10:48 10:48

Hvor har du ret. Hvordan får vi flere til at se det😔💞

Marie
mandag, 14 februar 2022, 19:34 19:34

My Heart wants your Heart to follow Jesus and be saved. So much.

Marie
onsdag, 16 februar 2022, 22:03 22:03

It means that I love you as I love myself, and I want you to experience the Holy Spirit deep in your heart, so that the flame in you heart burns like never before..

Marie
torsdag, 17 februar 2022, 9:29 09:29

Im sorry, but I dont see It. I see a mix with New Age (like reincarnation, sex-focused behavior, “being on with God” and Playing with Demons when pot-meditating (in-steed of going directly to God, Jesus and the Holy Spirit for guidence) It should be more than enough. You know i Like your Work, and I hope you know I Love you and respect you, but Im sorry to say, it is not my impression you follow Jesus Christ as the truth, the way and the life!
From my perspective.. I simple don’t agree ❤️  Yes i May be Judgemental.. 

Marie
torsdag, 17 februar 2022, 10:50 10:50

Is this about Doxa and Episteme? Do you believe in absolute truth knowledge? God’s wisdom and holiness. If no, then we can argue forth and back, and agree having our own little convenient truth.
I believe that God has giving our free will to do whatever we want to do and believe in whatever we want to believe in, so we can choose him out of free will and experience the Holy Spirit. I also believe In Satan like writing in the bibel..

Marie
fredag, 18 februar 2022, 12:59 12:59

I see.. 
I assume on your experience oriented approach to God and his holiness, that we simply have very different perception of reason and the epistemological perspective on: The Bible, God himself, Jesus Christ and the Holy Spirit.