Kategorier
Den Spirituelle Blog Mere spiritualitet

Den spirituelle krig kræver mere Jesus og bedre sex

Det, der pågår i verden nu, først under dække af corona og nu også under dække af ‘Russerne kommer!” er i min optik også en spirituel krig af klassiske dimensioner. Fjenden, som er den øverste del af den globale magtpyramide, er berygtede for at gøre brug af Mørkets kræfter for at gennemføre deres psykopatiske vilje. […]

Det, der pågår i verden nu, først under dække af corona og nu også under dække af ‘Russerne kommer!” er i min optik også en spirituel krig af klassiske dimensioner. Fjenden, som er den øverste del af den globale magtpyramide, er berygtede for at gøre brug af Mørkets kræfter for at gennemføre deres psykopatiske vilje. […]
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x