Kategorier
Den Spirituelle Blog Mere spiritualitet

Biblen skal ikke forstås bogstaveligt, men måske snarere seksuelt

Jeg betragter jo mig selv som kristen med særligt fokus på, hvad jeg opfatter som den spirituelle og politiske vejledning fra Jesus. Allerede det at blande spiritualitet og politik gør min tilgang kontroversiel i forhold til moderne normer om, at spiritualitet og religion ikke må have noget med politik og magt i samfundet at gøre. […]

Jeg betragter jo mig selv som kristen med særligt fokus på, hvad jeg opfatter som den spirituelle og politiske vejledning fra Jesus. Allerede det at blande spiritualitet og politik gør min tilgang kontroversiel i forhold til moderne normer om, at spiritualitet og religion ikke må have noget med politik og magt i samfundet at gøre. […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x