Guide til sociale medier i det totalitære samfund

Baseret på egne og andres erfaringer giver jeg her en kort guide til sociale medier ud fra et propagandaperspektiv: FACEBOOK er mest for dig, der følger strømmen. Hvis du begynder at ytre dig systemkritisk, så kan du være ret sikker på, at din profil bliver censureret. YOUTUBE er mest for dig, der laver videoer om … Læs videre Guide til sociale medier i det totalitære samfund
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
tirsdag, 15 februar 2022, 19:02 19:02

Dette censur- og centraliseringsproblem kan Bitcoin Satoshi Vision (BSV) hjælpe med at løse. BSV er den forgrening af Bitcoin der følger opfinderens vision. Se eventuelt billedet påcomment image som viser hvordan BSV er opstået.

Ovenpå BSV er der ved at blive opbygget en ny form for socialt medie uden en central ledelse. På den måde er der ikke nogen central techgigant der kan censurere mm.

Projektet hedder Social Bitcoin Web. Interesserede kan få mere information på https://www.heartmail.com/.