Kategorier
Fremhævet Gratis abonnement Gratis analyse Propagandabloggen

Afsløring: Førende dansk coronaprofessor i lommen på coronaindustrien

Jeg kan her afsløre, at professor Lars Østergaard har modtaget penge fra fire store medicinalfirmaer, der producerer vacciner eller medicin mod covid-19. Lars Østergaard fra Aarhus Universitet har været en af de mest citerede eksperter i pressen i Danmark i forbindelse med coronakrisen. Han har bl.a. været flittigt brugt af DR som coronaekspert. Han er […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

Jeg kan her afsløre, at professor Lars Østergaard har modtaget penge fra fire store medicinalfirmaer, der producerer vacciner eller medicin mod covid-19. Lars Østergaard fra Aarhus Universitet har været en af de mest citerede eksperter i pressen i Danmark i forbindelse med coronakrisen. Han har bl.a. været flittigt brugt af DR som coronaekspert. Han er […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x