Censuren fortsætter på LinkedIn og har nu også spredt sig til MeWe

Jeg har hyret en freelance kommunikationsrådgiver. Hun havde i forvejen en profil på LinkedIn. Dagen efter hun i sin profil havde skrevet, at hun nu også arbejdede som kommunikationsrådgiver for mig, så blev hendes profil slettet. Det skete for et par dage siden.

I går prøvede jeg så at oprette profiler igen på MeWe og Fazeday, hvor jeg også tidligere har været uden censurproblemer. Efter et døgn har MeWe fjernet adgangen til min konto, uden at slette den, så det ser ud som om, at jeg har en profil der, jeg kan bare ikke selv tilgå den. Jeg ved ikke, hvorfor MeWe har censureret mig på den mærkelige måde, men det kan måske hænge sammen med, at MeWe’s grundlægger – Mark Weinstein – tilhører den globale elite af Ashkenazi-jøder, og at jeg er kommet på deres sorte liste.

Fazeday fungerer til gengæld bedre, end da jeg var der sidst. Det virker også til, at der er kommet en del flere danske profiler til. Der er i hvert fald mange, som jeg kender fra frihedsmiljøet. Du kan finde min profil her.

Det forlyder også, at Donald Trump har lanceret et nyt socialt medie. Det giver jeg dog ikke meget for, da Trump helt fra starten har været en zionistisk kontrolleret dukke – og det er han formentlig stadigvæk. Det er klassisk zionistisk strategi at kontrollere begge sider i en konflikt, mens de selv forbliver i det skjulte, og de prøver nu desperat på også at kontrollere os, der insisterer på frihed ved at bilde os ind, at Trump og Q er den store frelser. Det er dog ikke andet end et fald håb, der har til formål at gøre os passive og bare vente på, at Trump kommer ridende ind på en hvid Q-hest. Det kommer ALDRIG til at ske!

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
mandag, 21 februar 2022, 15:29 15:29

Dette censur- og centraliseringsproblem kan Bitcoin Satoshi Vision (BSV) hjælpe med at løse. BSV er den forgrening af Bitcoin der følger opfinderens vision. Se eventuelt billedet påcomment image som viser hvordan BSV er opstået. Ovenpå BSV er der ved at blive opbygget en ny form for socialt medie uden nogen central instans. På den måde er der ikke nogen central techgigant der kan censurere mm.

Projektet hedder Social Bitcoin Web. Interesserede kan få mere information på https://www.heartmail.com/.