Censuren fortsætter på LinkedIn og har nu også spredt sig til MeWe

Jeg har hyret en freelance kommunikationsrådgiver. Hun havde i forvejen en profil på LinkedIn. Dagen efter hun i sin profil havde skrevet, at hun nu også arbejdede som kommunikationsrådgiver for mig, så blev hendes profil slettet. Det skete for et par dage siden. I går prøvede jeg så at oprette profiler igen på MeWe og … Læs videre Censuren fortsætter på LinkedIn og har nu også spredt sig til MeWe
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
mandag, 21 februar 2022, 15:29 15:29

Dette censur- og centraliseringsproblem kan Bitcoin Satoshi Vision (BSV) hjælpe med at løse. BSV er den forgrening af Bitcoin der følger opfinderens vision. Se eventuelt billedet påcomment image som viser hvordan BSV er opstået. Ovenpå BSV er der ved at blive opbygget en ny form for socialt medie uden nogen central instans. På den måde er der ikke nogen central techgigant der kan censurere mm.

Projektet hedder Social Bitcoin Web. Interesserede kan få mere information på https://www.heartmail.com/.