Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Censuren fortsætter på LinkedIn og har nu også spredt sig til MeWe

Jeg har hyret en freelance kommunikationsrådgiver. Hun havde i forvejen en profil på LinkedIn. Dagen efter hun i sin profil havde skrevet, at hun nu også arbejdede som kommunikationsrådgiver for mig, så blev hendes profil slettet. Det skete for et par dage siden. I går prøvede jeg så at oprette profiler igen på MeWe og […]

Jeg har hyret en freelance kommunikationsrådgiver. Hun havde i forvejen en profil på LinkedIn. Dagen efter hun i sin profil havde skrevet, at hun nu også arbejdede som kommunikationsrådgiver for mig, så blev hendes profil slettet. Det skete for et par dage siden. I går prøvede jeg så at oprette profiler igen på MeWe og […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x