Corona kan være et biologisk våben, der skåner Ashkenazi-jøderne og rammer os andre

Vi skal, efter min mening, som udviklet samfund kunne og turde tale åbent, frit og ærligt også om de mest tabubelagte emner uden at blive straffet for det. Jeg begyndte tilbage i 2016 at blogge om 9/11 og beviserne for, at det var en zionistisk og ikke en islamistisk sammensværgelse, der stod bag. Det var … Læs videre Corona kan være et biologisk våben, der skåner Ashkenazi-jøderne og rammer os andre
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.