Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Corona kan være et biologisk våben, der skåner Ashkenazi-jøderne og rammer os andre

Vi skal, efter min mening, som udviklet samfund kunne og turde tale åbent, frit og ærligt også om de mest tabubelagte emner uden at blive straffet for det. Jeg begyndte tilbage i 2016 at blogge om 9/11 og beviserne for, at det var en zionistisk og ikke en islamistisk sammensværgelse, der stod bag. Det var […]

Vi skal, efter min mening, som udviklet samfund kunne og turde tale åbent, frit og ærligt også om de mest tabubelagte emner uden at blive straffet for det. Jeg begyndte tilbage i 2016 at blogge om 9/11 og beviserne for, at det var en zionistisk og ikke en islamistisk sammensværgelse, der stod bag. Det var […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x