Kategorier
Gratis analyse Propagandabloggen Udvalgt

DR bør ikke groome børn til omgang med voksnes tissemænd!

DR foretager klokkeklar grooming af børn, og det gør “arbejdet” lettere for de pædofile. Ja, det er John Dillermand, jeg tænker på.

John Dillermand er en dansk animationsserie fra 2021, der kører på DR’s børnekanal Ramasjang.

Her er nogle eksempler på plottet i John Dillermand:

  • John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden.
  • John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde.
  • John kommer op at slås med sin diller, og derfor sender Oldemor ham ud at lege med de andre.
  • John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer.
  • I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren.
  • John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs.
  • John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren.

John Dillermand er efter min vurdering klassisk grooming af børn med henblik på at gøre deres omgang med mænds penisser til noget sjovt, en leg og noget helt normalt. Som voksen overlever af seksuelle overgreb som barn, så ved jeg af smertefuld erfaring, at mange pædofile netop udfører overgrebene på måder, der af børnene opleves som en mærkelig leg.

De pædofile ønsker ikke at bruge vold, da det ofte går imod deres syge fantasier. I de pædofile mænds drømme, så ønsker børnene selv at lege med deres penisser, fordi det er en sjov leg. Og det har de nu tilmed lært i bedste sendetid på DR’s statsstøttede hovedkanal til børn. Hvis der var en landsforening for pædofile mænd i Danmark, så ville de hylde DR for deres frisind. Denne form for ‘frisind’ er dog mindst lige så skadelig som den form for ‘samfundssind’, der præger coronapropagandaen.

Det er tilsyneladende nogle meget mørke kræfter, der styrer ledelsen af DR. Sataniske kræfter søger sex med børn, da det nærer den sataniske, psykopatiske ånd. Om DR er blevet besat af dæmoner skal jeg ikke kunne sige, men produktioner som John Dillermand burde være noget, der kun fandtes på The Dark Web eller i hemmelig cirkulation blandt netværk af pædofile, som så kan vise det hjemme i deres klamme stuer til de uskyldige børn, de prøver at forføre til at tilfredsstille deres perverse, skadelige lyster. John Dillermand bør simpelthen klassificeres som børneporno.

Skaberen af John Dillermand hedder Jacob Ley, og serien er produceret af produktionsselskabet Made By Us. Både ‘Jacob’ og ‘Ley’ er klassiske jødiske navne. Det er dog uklart, om John Dillermand er et religiøst motiveret forsøg på at normalisere sex med børn.

De jødiske skriftkloge, som kunne få Jesus helt op i det røde felt, fik bl.a. tænkt og skrevet sig frem til, at sex med børn ikke er noget, børnene tager skade af. De kommer sig hurtigt igen bagefter, børnene, står der i jødernes religiøse tekster. Det beskrev Ted Pike bl.a. i denne klassiske dokumentar (man skal være logget ind på YouTube for at se den).

Jeg har selv gravet de originale kilder frem fra de jødiske skrifter, og det er ganske rigtigt, hvad der står. Det er så den religions institutioner, vi bevogter med danske soldater og politibetjente døgnet rundt, året rundt. Så kan vi vist ikke synke dybere som nation. Jeg har her i bloggen tidligere beskrevet dokumenterede tilfælde af seksuel mishandling af børn i Chabad Lubavitch, som er den største og samtidig mest ekstremistiske jødisk-zionistiske kult. Deres danske hovedkontor ligger tæt på, hvor jeg bor, så jeg er ofte gået forbi for at informere soldaterne og betjentene om, hvem det egentlig er, de bevogter, men de gør jo bare deres arbejde… Vågn op og læs Det Nye Testamente igen! Danmark er et kristent land, ikke et jødisk/satanisk!

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x