Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Det er svært at se forskel på World Economic Forum og en mafia

Jeg har svært ved at se forskel på World Economic Forum og organiseret kriminalitet i form af en global mafia. Den største forskel er vel, at World Economic Forum er bedre organiseret, bedre finansieret og bruger andre former for vold, kontrol og undertrykkelse. Hvor den konventionelle mafia har tradition for at bestikke politikere og andre […]

Jeg har svært ved at se forskel på World Economic Forum og organiseret kriminalitet i form af en global mafia. Den største forskel er vel, at World Economic Forum er bedre organiseret, bedre finansieret og bruger andre former for vold, kontrol og undertrykkelse. Hvor den konventionelle mafia har tradition for at bestikke politikere og andre […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x