Disse tre kvinder er Klaus Schwabs primære agenter i Danmark

Klaus Schwab grundlagde The Forum for Young Global Leaders i 2004 som en afdeling under World Economic Forum. Den bliver i dag ledet af Mariah Levin og Nicole Schwab. Levin er et hyppigt brugt jødisk efternavn. Nicole Schwab er Klaus Schwabs datter. Schwab er et Ashkenazi-jødisk efternavn. Den seneste opgørelse viser, at The Forum består … Læs videre Disse tre kvinder er Klaus Schwabs primære agenter i Danmark
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
onsdag, 23 februar 2022, 11:26 11:26