Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Disse tre kvinder er Klaus Schwabs primære agenter i Danmark

Klaus Schwab grundlagde The Forum for Young Global Leaders i 2004 som en afdeling under World Economic Forum. Den bliver i dag ledet af Mariah Levin og Nicole Schwab. Levin er et hyppigt brugt jødisk efternavn. Nicole Schwab er Klaus Schwabs datter. Schwab er et Ashkenazi-jødisk efternavn. Den seneste opgørelse viser, at The Forum består […]

Klaus Schwab grundlagde The Forum for Young Global Leaders i 2004 som en afdeling under World Economic Forum. Den bliver i dag ledet af Mariah Levin og Nicole Schwab. Levin er et hyppigt brugt jødisk efternavn. Nicole Schwab er Klaus Schwabs datter. Schwab er et Ashkenazi-jødisk efternavn. Den seneste opgørelse viser, at The Forum består […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x