Et balanceret perspektiv på Rusland/Ukraine-konflikten

Jeg er absolut ikke ekspert i russiske forhold, men jeg har efterhånden fået en del indsigt i, hvordan propaganda og krig reelt virker. Jeg vil dog alligevel her prøve at opfordre til et mere balanceret perspektiv på, hvad der sker i Rusland og Ukraine nu. Den vestlige presse fortæller os nu, at Rusland invaderer hele … Læs videre Et balanceret perspektiv på Rusland/Ukraine-konflikten
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bjarke Andersen
torsdag, 24 februar 2022, 13:15 13:15

Russisk amerikanske europæiske folk vil ikke i krig men eliten vil. En Whistleblower fra wall street har sagt at EU gik konkurs 2019 og pension kassen er tømt af davos gruppen. Man har siden da pumpet penge ud i systemet for at holde det kørende. Så inden europæerne finder ud af det, så skal EU smadres og reducere i befolkningen. Så jeg har ventet på den her krig I 2 år for at se om der var hold i rygtet. Rusland og usa kommer til at gå fri af krigen og det Europa det vil gå ud over. Så en verdenskrig bliver… Read more »