Nyt kosttilskud mod covid-19 og vaccineskader

Kosttilskud med N-acetylcystein (NAC) har nu meldt sig på banen som et potentielt effektivt middel i den ernæringsmæssige forebyggelse og behandling af covid-19. NAC har flere forskellige virkningsmekanismer, hvoraf forskerne især fokuserer på NAC’s evne til at øge kroppens niveau af glutathion. Ricardo Delgado har udtalt til The Exposé, at NAC også kan udrense kroppen … Læs videre Nyt kosttilskud mod covid-19 og vaccineskader
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.