Kategorier
Mere sundhed Sundhedsbloggen

Nyt kosttilskud mod covid-19 og vaccineskader

Kosttilskud med N-acetylcystein (NAC) har nu meldt sig på banen som et potentielt effektivt middel i den ernæringsmæssige forebyggelse og behandling af covid-19. NAC har flere forskellige virkningsmekanismer, hvoraf forskerne især fokuserer på NAC’s evne til at øge kroppens niveau af glutathion. Ricardo Delgado har udtalt til The Exposé, at NAC også kan udrense kroppen […]

Kosttilskud med N-acetylcystein (NAC) har nu meldt sig på banen som et potentielt effektivt middel i den ernæringsmæssige forebyggelse og behandling af covid-19. NAC har flere forskellige virkningsmekanismer, hvoraf forskerne især fokuserer på NAC’s evne til at øge kroppens niveau af glutathion. Ricardo Delgado har udtalt til The Exposé, at NAC også kan udrense kroppen […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x