Krig i Europa? Flower-power mod propaganda-power!

Nu hvor mainstreammedierne, politikerne og kommentatorerne står i kø for at komme med primitive fortolkninger af, hvad der sker i Ukraine nu, så vil jeg tillade mig igen at skrive endnu et indlæg, der lægger op til nuancer. Hvem slog egentlig først? NATO har gang på gang brudt aftaler med Rusland om militærbaser i landene … Læs videre Krig i Europa? Flower-power mod propaganda-power!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
lørdag, 26 februar 2022, 8:27 08:27

Det tror jeg du har helt ret i Per.

Inna Zyrina
lørdag, 26 februar 2022, 9:36 09:36

Jeg tror du har helt ret og jeg er 110 % enig i hvad du skriver! Det er nu vigtigere end nogensinde at stå sammen. Verden var lige ved at vågne op og unite og nu er der igen splittelse og skænderier om hvem der støtter hvem 🤦‍♀️

Henni Amtrup S. Olesen
søndag, 27 februar 2022, 20:21 20:21

Tror også den krig er iscenesat for at flytte fokus fra alt det ondskabsfulde magteliten på verdensplan har bedrevet i to år. “Vaccine” skader, minkdrab, FE (Lars Findsen) og andre fæle meritter der er begået indenrigs er sat på ignorér, og oppositionen hopper i endnu en gang. Det var meget påfaldende, at Minkdræberen Fup Frederiksen begyndte at ævle om krig, allerede et par dage efter hun ophævede restriktionerne…. Desuden har hun svært ved at skjule sin begejstring, når hendes magtarrogante legeme viser sig på TV, og hun proklamere, at Europa er i krig. Til gengæld er der rungende tavshed fra… Read more »