Krig i Europa? Flower-power mod propaganda-power!

Nu hvor mainstreammedierne, politikerne og kommentatorerne står i kø for at komme med primitive fortolkninger af, hvad der sker i Ukraine nu, så vil jeg tillade mig igen at skrive endnu et indlæg, der lægger op til nuancer.

Hvem slog egentlig først? NATO har gang på gang brudt aftaler med Rusland om militærbaser i landene grænsende op til Rusland.

Jeg vil også opfordre til, at man læser lidt op på Rusland og Ukraines fælles historie. Det er ikke så enkelt, at man blot kan sige, at Ukraine er et suverænt land. Relationen er noget mere kompleks.

Det forlyder, at Putin under Bill Clinton forsøgte at få Rusland med i NATO. Dette blev afvist. Mit gæt er, at det skyldtes, at den globale magtelite har brug for at fastholde spændingen mellem Vest og Øst for at fastholde deres globale magt. Den gradvise provokation via overtrædelse af aftaler fra NATOs side kan ligeledes betragtes som en etablering af fundamentet for den krig, vi ser udfolde sig nu. Det gør det også muligt for Putin at forsvare invasionen internt i Rusland.

Det er min opfattelse, at Putin har fået grønt lys af de globale magthavere til at starte invasionen af Ukraine nu. Ja, han er måske nærmest blevet direkte opfordret eller presset til det, da krigen primært tjener en helt anden, global agenda end Ruslands egne interesser.

De globale magthavere har brug for en ny, stor, global krise såsom krig, så det store coronabedrag ikke bliver afsløret, og så folk bliver fastholdt i en diffus frygt, der får dem til at adlyde ordrer og opfordringer fra autoriteterne. Der er også flere biovåbenlaboratorier i Ukraine, der kan bruges som anledning til propaganda for nye virusser og dertil hørende nye vacciner. Hvis der bliver indført militær nødretstilstand, så kan de normale rettigheder til selv at bestemme, hvad man vil have sprøjtet ind i kroppen, blive sat ud af kraft. Krigen baner således vejen for den fortsatte realisering af World Economic Forum-planen om Den Fjerde Industrielle Revolution med fusion af menneske og maskine.

Jeg forventer også, at krigen vil blive brugt som undskyldning for prisstigninger og andre former for økonomisk kaos, der kan realisere World Economic Forum-agendaen om Den Store Nulstilling af økonomien via indførelse af en ny digital valuta integreret i et totalitært overvågnings- og lydighedssystem, som allerede er udfoldet i Kina. Det er en lusket, udemokratisk indførelse af et totalitært, teknokratisk, globalt regime.

Krigen i Ukraine har sådan set allerede tjent sit primære propagandaformål, som er, at få alle til at fokusere på noget helt andet end covid-19, herunder at ignorere de igangværende afsløringer af særdeles alvorlige bivirkninger ved de såkaldte “vacciner”, som vi jo nærmest er blevet tvunget til at tage. Det slipper Mette Frederiksen & Co. nu for at skulle forholde sig til, da de i stedet kan holde pressemøder om den nye krig og onde Putin, og Mette F. kan igen udvise handlekraft. Spørgsmålet er blot, om der også er gigantiske økonomiske, helbredsmæssige og frihedsmæssige bivirkninger ved Mettes løsninger denne gang.

Kort sagt: Vores reelle fjende, som er den globale magtelite, kan kun vinde den reelle krig, som er en krig mod folkefriheden i hele verden, ved at starte en fysisk krig i Europa. Løsningen omfatter bl.a., at folket i f.eks. både Rusland og Ukraine, men også i alle NATO-lande gennemskuer den dybere agenda og får gang i en ny fredsbevægelse. Hippierne fik standset den bedrageriske Vietnam-krig. Det kan de gøre igen, hvis de ellers kan vækkes fra deres materialistiske døs til livets sande værdier.


Opdatering kl. 08:50:

Krigen i Ukraine tjener også mindst to andre formål:

  • Propaganda for NATO-oprustning (flere milliarder fra hvert NATO-land i ekstra indtægter pr. år)
  • Propaganda for censur på internettet og de sociale medier (Facebook og Twitter har allerede indført censur mod Rusland)
Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
lørdag, 26 februar 2022, 8:27 08:27

Det tror jeg du har helt ret i Per.

Inna Zyrina
lørdag, 26 februar 2022, 9:36 09:36

Jeg tror du har helt ret og jeg er 110 % enig i hvad du skriver! Det er nu vigtigere end nogensinde at stå sammen. Verden var lige ved at vågne op og unite og nu er der igen splittelse og skænderier om hvem der støtter hvem 🤦‍♀️

Henni Amtrup S. Olesen
søndag, 27 februar 2022, 20:21 20:21

Tror også den krig er iscenesat for at flytte fokus fra alt det ondskabsfulde magteliten på verdensplan har bedrevet i to år. “Vaccine” skader, minkdrab, FE (Lars Findsen) og andre fæle meritter der er begået indenrigs er sat på ignorér, og oppositionen hopper i endnu en gang. Det var meget påfaldende, at Minkdræberen Fup Frederiksen begyndte at ævle om krig, allerede et par dage efter hun ophævede restriktionerne…. Desuden har hun svært ved at skjule sin begejstring, når hendes magtarrogante legeme viser sig på TV, og hun proklamere, at Europa er i krig. Til gengæld er der rungende tavshed fra… Read more »