Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Krig i Europa? Flower-power mod propaganda-power!

Nu hvor mainstreammedierne, politikerne og kommentatorerne står i kø for at komme med primitive fortolkninger af, hvad der sker i Ukraine nu, så vil jeg tillade mig igen at skrive endnu et indlæg, der lægger op til nuancer. Hvem slog egentlig først? NATO har gang på gang brudt aftaler med Rusland om militærbaser i landene […]

Nu hvor mainstreammedierne, politikerne og kommentatorerne står i kø for at komme med primitive fortolkninger af, hvad der sker i Ukraine nu, så vil jeg tillade mig igen at skrive endnu et indlæg, der lægger op til nuancer. Hvem slog egentlig først? NATO har gang på gang brudt aftaler med Rusland om militærbaser i landene […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x