Rusland fører krig mod nazister i Ukraine

Ikke engang propagandabureauet Reuters kan ignorere, at Ukraine er en hvepserede af nynazister, der hader russere. I en kommentar på Reuters.com den 19. marts 2018 skrev Josh Cohen bl.a.: “Many of the National Militia’s members come from the Azov movement, one of the 30-odd privately-funded “volunteer battalions” that, in the early days of the war, … Læs videre Rusland fører krig mod nazister i Ukraine
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.