Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Rusland fører krig mod nazister i Ukraine

Ikke engang propagandabureauet Reuters kan ignorere, at Ukraine er en hvepserede af nynazister, der hader russere. I en kommentar på Reuters.com den 19. marts 2018 skrev Josh Cohen bl.a.: “Many of the National Militia’s members come from the Azov movement, one of the 30-odd privately-funded “volunteer battalions” that, in the early days of the war, […]

Ikke engang propagandabureauet Reuters kan ignorere, at Ukraine er en hvepserede af nynazister, der hader russere. I en kommentar på Reuters.com den 19. marts 2018 skrev Josh Cohen bl.a.: “Many of the National Militia’s members come from the Azov movement, one of the 30-odd privately-funded “volunteer battalions” that, in the early days of the war, […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x