Er det sikkert at have sex med en vaccineret? Det kommer an på…

Et af de spørgsmål, jeg oftest får, er, om det er sikkert at have sex med en vaccineret. Det er især uvaccinerede kvinder, der stiller mig det spørgsmål. Nogle gange svarer jeg, at det kommer an på, om man er til dyresex, idet at være vaccineret kan være et tegn på, at man er et … Læs videre Er det sikkert at have sex med en vaccineret? Det kommer an på…
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
HenrikR
tirsdag, 1 marts 2022, 15:48 15:48

Ifølge læge Shankara Chetty er antihistaminer, og til dels steroider i de mest alvorlige tilfælde, meget effektivt både mod covid-19 og vaccineskader. Dvs. at kroppen, ifølge ham, reelt reagerer allergisk mod de spike proteiner som både sidder på covid-19 virusser og som “vaccinerne” sætter kroppen til at producere – ved at vaccinerne indeholder et stykke m-RNA – en slags DNA – som ‘programmerer’ kroppens celler til (i al evighed) at producere de giftige spike proteiner. Det betyder desuden at antihistaminer tilsyneladende kan bruges til at afhjælpe de symptomer som uvaccinerede får af at være i nærheden af vaccinerede!? Se f.eks.:… Read more »