Russerne kommer! Her er, hvad vi IKKE må opdage – og det handler ikke om Ukraine…

Det er min opfattelse, at vores virkelige fjendes primære formål med Rusland/Ukraine-krigen er at flytte fokus væk fra de igangværende store afsløringer om covid-19-vaccinerne. Med ét slag blev corona fuldstændig fjernet fra mainstreampressen, der nu udelukkende går op i, hvad der sker i Ukraine. Dét er effektiv propaganda via strategien ‘distraktion’. Det er nærmest en … Læs videre Russerne kommer! Her er, hvad vi IKKE må opdage – og det handler ikke om Ukraine…
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
mandag, 28 februar 2022, 8:47 08:47

Jeg tror nu de køre efter planen, krig skal gennemføre højere priser , gøre os fattige, fødevare mangel…. M.m. Til vi er totalt i deres magt, og intet ejer.
ja ingen ud over os som ved det , ser hvad som sker.
hvor mange % mon som ved hvad som foregår 😔