Russerne kommer! Her er, hvad vi IKKE må opdage – og det handler ikke om Ukraine…

Det er min opfattelse, at vores virkelige fjendes primære formål med Rusland/Ukraine-krigen er at flytte fokus væk fra de igangværende store afsløringer om covid-19-vaccinerne.

Med ét slag blev corona fuldstændig fjernet fra mainstreampressen, der nu udelukkende går op i, hvad der sker i Ukraine. Dét er effektiv propaganda via strategien ‘distraktion’. Det er nærmest en karikatur: “Se der! Russerne kommer, russerne kommer!” – og når man ser i den retning, så opdager man ikke, hvad der samtidig sniger sig ind fra den anden side.

Noget af det, som fjenden ikke ønsker skal frem, er de nye studier, der har vist, at Pfizers mRNA-sprøjter rent faktisk ændrer menneskers DNA.

Det er meget alvorligt. Man kan så kun spekulere over, hvorvidt det er en utilsigtet bivirkning eller måske den reelle, skjulte, tilsigtede virkning af det massive pres for, at vi skulle tage en udokumenteret indsprøjtning. Hvordan bliver de mange af vores medmennesker, der nu har fået ændret deres DNA permanent? Er de stadigvæk ‘mennesker’, eller skal vi begynde at tale om en ny kategori af DNA-modificerede hybrider? Det burde i hvert fald kunne føre til et nyt bogstav i LGBTQP-bevægelsen… Skræmmende!

Ukraine/Rusland-konflikten skal efter min mening også distrahere os fra de igangværende juridiske nederlag, som tilhængerne af tvangsvaccination har lidt rundt omkring i de store retssale.

Det primære, som vi skal distraheres væk fra på den korte bane, er formentlig de store afsløringer af dokumenterede, alvorlige bivirkninger såsom udvikling af, hvad der reelt er en ny form for AIDS som følge af vaccination.

På den lidt længere bane er der camouflagen over WHO’s udvikling af en ny pandemigrundlov, der sætter national lovgivning helt ud af kraft, og som gør det muligt at gennemtvinge “vaccination” med vold og magt.

De alvorlige bivirkninger kan skyldes, at fjenden har tilsat hemmelige ingredienser til i hvert nogle af vaccineproduktioner. Disse hemmelige ingredienser har nanopartikler af grafenhydroxid som base, og det kan teoretisk set fungere som grundsten i installationen af et bioteknologisk styresystem i mennesker.

Det underbygger, at fjendens reelle formål med corona har været og fortsat er Kontrol & Depopulation. Ukraine-krigen hjælper fjenden til at fortsætte realiseringen af deres dystre agenda, uden oplysningen trænger igennem til mainstream.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
mandag, 28 februar 2022, 8:47 08:47

Jeg tror nu de køre efter planen, krig skal gennemføre højere priser , gøre os fattige, fødevare mangel…. M.m. Til vi er totalt i deres magt, og intet ejer.
ja ingen ud over os som ved det , ser hvad som sker.
hvor mange % mon som ved hvad som foregår 😔