Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Russerne kommer! Her er, hvad vi IKKE må opdage – og det handler ikke om Ukraine…

Det er min opfattelse, at vores virkelige fjendes primære formål med Rusland/Ukraine-krigen er at flytte fokus væk fra de igangværende store afsløringer om covid-19-vaccinerne. Med ét slag blev corona fuldstændig fjernet fra mainstreampressen, der nu udelukkende går op i, hvad der sker i Ukraine. Dét er effektiv propaganda via strategien ‘distraktion’. Det er nærmest en […]

Det er min opfattelse, at vores virkelige fjendes primære formål med Rusland/Ukraine-krigen er at flytte fokus væk fra de igangværende store afsløringer om covid-19-vaccinerne. Med ét slag blev corona fuldstændig fjernet fra mainstreampressen, der nu udelukkende går op i, hvad der sker i Ukraine. Dét er effektiv propaganda via strategien ‘distraktion’. Det er nærmest en […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x